Emil Meek i slutförhandlingar med UFC om ett kontrakt

Enligt mycket säkra uppgifter ska den norske welterviktaren Emil Meek vara i slutstadiet i förhandlingarna med UFC om ett kontrakt. “Valhallas” allra senaste viktoria var segern på KO, 45 sekunder in i den första ronden, mot Rousimar Palhares under Venator FC III den 22 maj.

Det är MMA-journalisten Ariel Helwani som på sitt Twitterkonto släpper nyheten om att den norske welterviktsfightern Emil Meek är ytterst nära att sätta sin namnteckning på ett kontrakt med världens största MMA-promotor, UFC. “Valhalla” har ett minst sagt imponerande fighter record på 8-2. Sju av hans segrar har avgjorts på KO eller TKO och en på submission via guillotine choke.

Den 22 maj mötte Meek den brasilianske fightern Rousimar Palhares i huvudmatchen under Venator FC III i Milano, Italien. Meek behövde endast 45 sekunder för att avsluta sin motståndare på knockout. Den hårtslående welterviktaren hade därmed ännu en gång visat vad han går för.

Nu har han alltså under en tid legat i förhandlingar med Dana White och gänget om ett kontrakt med UFC. Om dessa förhandlingar kan avslutas inom kort så kanske vi kan ha ytterligare en nordisk fighter på matchkortet för UFC Hamburg den 3 september.

Det hade väl inte varit helt fel, eller hur?

Kategorier
Dana WhiteEmil Weber MeekNyheterRousimar PalharesSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • Kenny Starfighter
  2 June 2016 at 07:19

  “Emil Meek, the Palhares Slayer”
  Hur fin är inte den att få droppad av Ariel Helwani. GOAT of mma journalism.

 • Roosen
  2 June 2016 at 03:53

  Äntligen, ska bli sjukt intressant att se vad Meek kan åstadkomma!

 • Headown
  2 June 2016 at 11:14

  ? go Meek!

 • Svara