Emil “Valhalla” Meek vill få topp 10-motstånd i Globen

Emil Meek hoppas nu på att gå match under UFC Fight Night 109 i Stockholm – och norrmannen siktar högt när det kommer till motståndare.

Norske Emil Meek (9-2, 1 NC) blev känd över hela MMA-världen när han knockade den kontroversiella brasilianaren Rousimar Palhares (18-8) på endast 45 sekunder i maj förra året.

Kort senare skrev “Valhalla” på för UFC och efter en tuff och underhållande domslutsvinst över veteranen Jordan Mein (29-11) i debuten känner han sig nu redo för sin nästa match i oktagonen.

Emil Meek fick en tuff matchning i UFC-debuten, där han visade på stora förbättringar och kämpade sig igenom hårda ronder mot Jordan Main trots ett brutet revben. Foto: Zuffa LLC via Getty Images

“I want Maia, GSP, Ellenberger or a top 10 ranked fighter!”

Var skulle passa bättre än Sverige? UFC:s återkomst till Stockholm blev under tisdagen officiell och 28-åringen hoppas nu på att få ta med “Valhalla-armén” till Globen.

Meek känner att han har gjort sig förtjänt av toppmotstånd och vill nu möta Demian Maia (24-6), Georges St-Pierre (25-2), Jake Ellenberger (31-12) eller någon annan topp 10-rankad welterviktare.

UFC Sweden..? I beat Palhares in 45 seconds, I beat the best unranked fighter in the UFC with a broken rib – I want…

Publicerat av Emil Valhalla Meek den 28 februari 2017

 

Vill du se “Valhalla” i Globen – och i så fall mot vem?

 

Omslagsbild: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports

Kategorier
Emil Weber MeekNyheterRekommenderatSenaste NyttUFCz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...