Ett uppmuntrande budskap från Jon Jones

Allas vår egen Jon Jones är på hugget igen. På sin Facebooksida har den forne UFC-mästaren i lättvikt publicerat ett uppmuntrande budskap som borde kunna få vilken soffpotatis som helst att ta tag i sin egen träning på allvar. “Kan Obama och påven så kan du”, lyder Jones budskap.

Jon Jones har under det gångna året publicerat ett flertal bilder på sig själv där man kan följa en kroppslig förvandling från relativt smal till en kroppshydda som nästan är i paritet med Arnold Schwarzeneggers fornstora dagar som bodybuilder i världsklass. “Bones” har helt klart tagit tag i sin egen träning på ett sätt som han inte gjort tidigare i sitt liv. Resultatet har som sagt var inte låtit vänta på sig. Jon Jones är en muskulös fighter som nu bara går omkring och väntar på den där så hett efterlängtade titelmatchen mot Daniel Cormier för att åter igen kunna titulera sig själv som innehavare av mästarbältet i lätt tungvikt hos UFC.

Många brukar börja det nya året med att besöka gymmet för att kanske infra nyårslöften om att börja träna. Av den anledningen har Jon Jones publicerat ett uppmuntrande budskap på sin egen Facebooksida, där man kan läsa att om USA:s president Barack Obama och den katolska kyrkans överhuvud, påve Franciskus, kan ägna sig åt daglig träning, sina fulltecknade kalendrar till trots, så kan vem som helst göra det. Läs vad Jones har att säga och låt dig själv sedan övertygas om nödvändigheten av att bli mer frekvent i gymmet.

“I heard somewhere that the president and the pope find time to work out pretty much every day. If the most busy men on the planet can find time to be healthy, what’s your excuse? Commit to doing things differently January 1, even if they are just baby steps. January 1, 2017 you’ll be so glad you did.. Here’s one of my favorite quotes “It’s the start that stops most people.” How about you get started ?#?GiftToSelf?”

Allt är möjligt

Kategorier
Daniel CormierJon JonesNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara