Exklusivt: Fitnessgalan bryter med IRFA 10 – kan ställas in

Av ekonomiska skäl kommer IRFA 10 inte att gå av stapeln på Friends Arena under Fitnessgalan som planerat. Istället kan nu galan komma att ställas in, uppger en källa till MMAnytt.

En av Sveriges största MMA-galor under 2016, IRFA 10, kommer inte att äga rum den 7:e maj på Friends Arena under Fitnessgalan som planerat. Anledningen är att IRFA inte har betalat hyran. Detta enligt en källa nära MMAnytt.

Enligt källan, som vill förbli anonym, har ett flertal påminnelsefakturor skickats till IRFA under de senaste veckorna, men utan resultat. På grund av detta väljer Fitnessgalan nu att bryta med IRFA, som alltså inte kommer att kunna hålla sin MMA-tävling i den lokal där det var planerat.

Källan hävdar vidare att IRFA ska ha varit backad av en amerikansk investerare som nu dragit sig ur, och att det är därför som organisationen inte har råd att betala hyran.

Det är nu oklart om IRFA 10 helt kommer att ställas in, eller flytta till Solnahallen, där organisationen har hållit galor tidigare.

Huvudmatch på IRFA 10 skulle ha varit Alan Carlos (12-8) vs. Artur Guseinov (17-5).

Vad innebär detta för IRFA:s framtid tror ni?

Kategorier
NyheterSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Lallarn
  10 March 2016 at 01:37

  Vore tråkigt om det ställs in eller flyttas till Solnahallen. Med en så stark huvudmatch är det självklart att det är Friends Arena som gäller.

 • Nakmuay
  10 March 2016 at 11:49

  enligt IRFA på deras facebook så bryter dom ju med fitnessgalan för att dom har investerare från USA som ska göra den ännu bättre fattar jag det som ? .

 • Svara

  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...