Exklusivt: Little Nog Nogueira skadad, Thiago Silva möter nu Alexander Gustafsson på UFC: Sweden

Det har precis blivit lite ändringar i huvudeventet för UFC: Sweden i Globen den 14 april. MMAnytt har kunnat bekräfta från källor nära organisationen att Antônio Rogério Nogueira, även kallad Little Nog i folkmun, har dragit sig ur matchen mot Alexander Gustafsson på grund av en knäskada han åtdragit sig under träningen inför matchen. Ersättare för Nogueira kommer att vara Thiago Silva som hoppar in på drygt 1,5 månads varsel.

Silva kommer nu närmast ifrån en avstängning då han fifflat med ett dopingtest så dopingklassade smärtstilande medel inte skulle dyka upp på proverna efter att han besegrade Brandon Vera på UFC 125 den 1 januari 2011. Han tog sitt straff utan någon protest, och avtjänade det i början av januari i år. Efter det var tanken att han skulle möta Brandon Vera igen i en returmatch på UFC on FX 3 den 15 maj, men Vera hoppade senare av den matchen på grund av en skada, och blev ersatt av Igor Pokrajac.

Men nu är det Pokrijak som står utan motståndare efter att Silva blivit flyttad till Sverige-kortet den 14 april. Matchen i sig kommer fortfarande att agera huvudevent för UFC: Sweden.

Följ MMAnytt på Facebook och Twitter för att få senaste nytt om UFC: Sweden.

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Svenska FightersSvenska NyheterUFC

All in

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...