Fabricio Werdum beredd att ge Cain Velasquez en returmatch i Las Vegas

Fabricio “Vai Cavalo” Werdum (20-5-1) vann i helgen vid UFC 188 tungviktstiteln från Cain Velasquez (13-2). I denna video kan ni se när Werdum direkt efter matchen tycker att det bästa vore att ge en returmatch till Velasquez i Las Vegas där klimatet är mer normalt. Detta är intressant då vinsten var klar och definitiv då Werdum vann via en giljotin i den tredje ronden.

Kategorier
Cain VelasquezFabricio WerdumNyheterSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • zappito
  17 June 2015 at 07:05

  Nej tack jag börjar lessna på att allt ska bli rematch rakt av snudd på hela tiden. Get JDS som tidigare spöat mästarn en chans istället.

  • Lallarn
   17 June 2015 at 11:21

   Jag håller med. I vissa lägen kan det vara okej, men detta var en tydlig seger för den ena fightern och då borde man släppa fram någon annan så att hela divisionen inte står still.

   • BenRangel
    18 June 2015 at 05:06

    Precis. Finns 2 scenarion då direkt rematch känns okej: 1) Kontrovers eller oklar vinst i första matchen. 2) Brist på andra motståndare

    Men det var ju en klar vinst, och det finns går att hitta acceptabla motståndar för både Cain (förslagsvis Browne) och Werdum (hoppas p JDS) så direktrematch kommer inte på fråga

  Svara