Fedor bekräftar fortsatta förhandlingar med UFC

fedor_ufc
Fedor och hans totalt opartiska manager Vadim Finkelchtein krökar – Fedor Style!

MMA-sidan Dreamfighters har fångat upp Fedor Emelianenko för en intervju och några spännande saker kommer upp. Fedor berättar bland annat att Kazuyuki Fujita är den enda man som slår så hårt att Fedor blir lite snurrig samt att han aldrig festat med Mirko “Cro Cop” Filipovic utanför ringen.

Det kommer också upp ett intressant ämne till, Fedor berättar att han i juni kommer att fortsätta sina förhandlingar med Dana White och UFC om ett potentiellt möte med Brock Lesnar.

Detta kan också då möjligen innebära att Fedor går sin första match i UFC på storgalan UFC 100. Men för att förstöra för er som precis satte apelsinjuicen i halsen så tror jag inte det kommer att hända. Jag tvivlar mycket starkt på att Brock Lesnar bara behöver en månad på sig att förbereda sig för en så enorm utmaning som Fedor faktiskt framställer.

Och även om Fedor själv tränar likadant inför alla matcher så tvivlar jag på att han bara vill ha en månad på sig att förbereda sig för ett intåg i UFC. Om en match mellan Fedor och Lesnar trots allt genomförs så kommer matchen vi också väntat på titta fram runt hörnet – Fedor vs Randy Couture.

UFC lär inte vara tystlåtna om en sån här nyhet om det går igenom, så antingen har vi en pressrelease från UFC i juni eller en nyhet via någon insider-MMAblogg i juli.

Kategorier
M-1 GlobalUFC
16 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...