Fedor svarar på frågor


Fedor strike:ar med force

Som Petter nedan rapporterat sa Fedor via sin tolk Steve Bash att han inte är ett fan av UFC, han ser inte fighterna där. Han menar att om man jämför med reklamen inför fighterna och galorna så lever dom inte upp till hypen. Han påpekar också att det verkar vara rätt mycket negativt kring flera av UFC:s galor.

Utöver lite kritik mot UFC berättar också Fedor att han vill avsluta sitt kontrakt (två matcher kvar) i Strikeforce och sen säger han att han får se vad gud har för planer för honom. En del sidor menar nu att Fedor upprepade gånger sagt att han troligen vill avsluta sin karriär i Strikeforce. Något som jag inte funnit något bevis för att han sagt ännu i alla fall.

Nej, snarare säger han att han inte vill titta för långt fram men säger sig i alla fall inte vilja jaga en karriär inom politiken. Det finns inte i hans planer just nu. Angående Fedors planer på att hänga upp handskarna säger Fedor att han kommer fightas tills den dagen han inte längre fightas effektivt.

Han gillar inte att matchen mot Werdum drog ut på tiden då han helst ville slåss redan i april. Han svär sig från anledningen att det drog ut på tiden och skyller på M-1 Global och Strikeforce.

Fedor lugnar även folk angående sin hand och tumme som skadades mot Rogers. Han ska nu var helt återställd.

Förövrigt är både Werdum och Fedor av åsikten att deras match är viktigare än matchen mellan Brock Lesnar och Shane Carwin. Fedor förklarar att han ser deras match som viktig också och att både Lesnar och Carwin är topp 10-fighters. Något han anser såväl sig själv och Werdum också vara. Sämst logik har ju dock Werdum som lite klumpigt påstår att sin fight med Fedor är viktigare av… Håll i er nu. Jo, för att deras match går i Strikeforce! Okeeej. Nåväl. Jag är benägen att hålla med Fedor om att båda dessa två matcher är viktiga.

Läs utdrag om vad Fedor sa på engelska här.

Kategorier
M-1 GlobalStrikeforceUFC
16 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...