Fight of the Night? Debutanten vinner efter galet krig

✅ Fjäderviktaren Kevin Aguilar krigade med Team Alpha Male-talangen i tre blodiga ronder

Den sista matchen på underkortet för finalen av The Ultimate Fighter 28 ägde nyss rum, en catchvikt match mellan Team Alpha Males Rick Glenn och nykomlingen Kevin Aguilar – Glenn missade vikten inför matchen med 2.5. Herrarna väntade inte länge med att få in kombinationer, och bjöd fansen på en oerhört underhållande match.

Så fort den enda fightern fick in ett slag svarade motståndaren med ett eget. Glenns högra öga började svullna redan i den första ronden, men inte till den graden att det verkade påverka synen alltför mycket. Båda fighters gav allt, men i den tredje ronden sänkte Aguilar sin motståndare med en hård krok, och väl i topposition såg matchen ut att vara över.

RELATERAT: 

Glenn kämpade sig dock igenom motgången och lyckades ta sig upp. Väl stående fick Glenn in en grov armbåge med motståndaren mot buren, och än en gång verkade det som att matchen närmade sig sitt slut. Aguilar återhämtade sig dock, och matchen gick tiden ut.

Med dommarsiffrorna (30-27, 30-27, 30-27) tilldelades Aguilar seger via enhälligt domslut, och har nu gjort ett starkt intryck i fjäderviktsdivisionen.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara