Fight of the Night? Debutanten vinner efter galet krig

✅ Fjäderviktaren Kevin Aguilar krigade med Team Alpha Male-talangen i tre blodiga ronder

Den sista matchen på underkortet för finalen av The Ultimate Fighter 28 ägde nyss rum, en catchvikt match mellan Team Alpha Males Rick Glenn och nykomlingen Kevin Aguilar – Glenn missade vikten inför matchen med 2.5. Herrarna väntade inte länge med att få in kombinationer, och bjöd fansen på en oerhört underhållande match.

Så fort den enda fightern fick in ett slag svarade motståndaren med ett eget. Glenns högra öga började svullna redan i den första ronden, men inte till den graden att det verkade påverka synen alltför mycket. Båda fighters gav allt, men i den tredje ronden sänkte Aguilar sin motståndare med en hård krok, och väl i topposition såg matchen ut att vara över.

RELATERAT: 

Glenn kämpade sig dock igenom motgången och lyckades ta sig upp. Väl stående fick Glenn in en grov armbåge med motståndaren mot buren, och än en gång verkade det som att matchen närmade sig sitt slut. Aguilar återhämtade sig dock, och matchen gick tiden ut.

Med dommarsiffrorna (30-27, 30-27, 30-27) tilldelades Aguilar seger via enhälligt domslut, och har nu gjort ett starkt intryck i fjäderviktsdivisionen.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 267: Błachowicz vs. Teixeira12
Jan Błachowicz vs Glover Teixeira1.383.15
Petr Yan vs Cory Sandhagen1.452.80
Islam Makhachev vs Dan Hooker1.126.50
Alexander Volkov vs Marcin Tybura1.373.20
Li Jingliang vs Khamzat Chimaev4.651.21
Magomed Ankalaev vs Volkan Oezdemir1.343.35
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...