Floyd Mayweather erbjuder Conor McGregor $50 miljoner för en match i Las Vegas på nyårsafton

Floyd Mayweather ger inte upp om en boxningsmatch mot Conor McGregor utan erbjöd nyligen irländaren en rekordstor lönedag för ett möte i Las Vegas på nyårsafton. Med det sagt är summan inte ens i närheten av vad “Money” själv skulle tjäna. 

3b31dfc8e169fe5b32ebef707d3b06ed

Om Conor McGregor (19-3) mot förmodan accepterar Floyd Mayweathers (49-0) senaste erbjudande ringer man verkligen in 2017 med en smäll. Varför mot förmodan?

Medan TMZ nyligen rapporterade att Mayweather ska ha erbjudit irländaren $50 miljoner för att möta honom i Las Vegas på nyårsafton rapporterade man även att boxaren ännu inte diskuterat den omsusade matchen med varken Dana White eller Lorenzo Fertitta. 

Om detta skulle stämma vore ynka $50 miljoner långt ifrån vad Mayweather uppskattas tjäna om han och McGregor möts i en boxningsmatch. Om man jämför med förra årets stora händelse då “Money” äntligen tog sig an Manny Pacquiao (58-6-2) tjänade Mayweather $285 miljoner medan Pacquiao fick nöja sig med $125 miljoner.

Varken UFC eller McGregor har kommenterat erbjudandet men om matchen ska bli av krävs UFC:s tillåtande då irländaren är under kontrakt med organisationen. Även fast $50 miljoner inte matchar Mayweathers skyhöga lönedagar är det ändå långt över vad “Notorious” någonsin har tjänat i oktagonen.

 

Kategorier
BoxningConor McGregorFloyd MayweatherNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...