Floyd Mayweather vs. Conor McGregor kan bli av i juni – T-Mobile Arena reserverad

Det ser ut som att Floyd Mayweather vs. Conor McGregor blir allt närmare verklighet. Las Vegas-arenan T-Mobile Arena ska nämligen ha reserverat ett datum i juni för den omtalade superfighten.

Den tidigare världsmästaren Floyd Mayweather (49-0 boxning) har de senaste dagarna gått hårt ut mot UFC-mästaren Conor McGregor (21-3 MMA), och uppmanat honom att skriva på kontraktet för en boxningsmatch i juni.

Det verkar som att den specifika tidsramen inte var tagen från luften, då källor till pålitliga FloCombat nu uppger att T-Mobile Arena i Las Vegas har reserverat den tionde juni för den potentiella superfighten.

Floyd “Money” Mayweather har varit alltmer högljudd med diverse hårda uttalanden mot Conor McGregor de senaste dagarna. Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

FloCombat är samma källa som blanda annat kunde avslöja att UFC skulle återvända till Sverige i maj. Att en arena har reserverats behöver dock givetvis inte innebära att matchen kommer att bokas, även om det onekligen är en indikation på att förhandlingarna går åt rätt håll.

Uppgifterna går dessutom hand i hand med ett tidigare uttalande från Anthony Marnell, ordförande på Nevada State Athletic Commission (NSAC). Marnell avslöjade förra månaden att seriösa diskussioner pågår mellan kommissionen och de inblandade parterna. Bob Bennett, verkställande direktör, bekräftade kort senare att kommissionen är beredda att sanktionera matchen.

Ännu återstår dock en hel del frågor, inte minst kring UFC:s inblandning i det hela då McGregor fortfarande har fyra matcher kvar på sitt kontrakt.

“The Notorious” Conor McGregor har inte gått match sedan han knep lättviktstiteln på UFC 205 i november. Irländaren har varit tydlig med att han endast vill möta Floyd Mayweather härnäst. Foto: Zuffa LLC via Getty Images

Relaterat:

 

Tror du Mayweather vs. McGregor kommer bli av?

 

Foto: Joe Camporeale/Adam Hunger-USA TODAY Sports

Kategorier
BoxningConor McGregorFloyd MayweatherNyheterÖvrig KampsportRekommenderatRyktenRykten & Skvaller om MMASenaste NyttUFCz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...