Forrest Griffin firar St. Patricks Day: “Nu ska jag bli full”

Forrest Griffin går “all-in” när han firar det irländska helgonet St. Patricks dag.

Idag är det som bekant St. Patrick’s Day. Trots att högtiden generellt förknippas med Irland, var Patrick själv inte irländare, utan en romare, bosatt i England. Patrick blev kidnappad och fördes till Irland som slav. Efter att ha vallat får på de irländska kullarna i några år fann han Gud, och åtog sig sedan att omvända öns invånare till Kristendomen.

St. Patrick måste ha lyckats tämligen väl, eftersom hans dödsdag än idag högtidlighålls av den katolska kyrkan, och är en allmän helgdag på Irland. Huruvida helgonet hade uppskattat den kopiösa alkoholkonsumtion som firandet innebär kan väl kanske diskuteras.

En som tar St. Patricks-firandet på allra största allvar är Forrest Griffin (19-7). Den före detta lätt tungviktsmästaren lade under onsdagen upp följande tweet:

Stiligt värre. Hur tror ni Conor McGregor (19-3) har klätt sig inför firandet?

Kategorier
Forrest GriffinNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Morgall
    17 March 2016 at 11:20

    Som Dan Hardy sa till the “Irish Hand grenade” Marcus Davies för hans betvivlande irländska härkomst

    “Plastic Padding”

  • Svara