Första avsnittet av Embedded inför UFC 196: McGregor vs Diaz

Det är Fight Week igen, veckan innan en stor UFC-gala. I helgen stundar UFC 196 och i vanlig ordning publicerar UFC sin mycket populära videoblogg Embedded, där vi får följa atleterna i de två huvudmatcherna i deras vardag med träning och andra förberedelser inför mötet i oktagonen. Här är del 1.

I det första avsnittet av UFC 196 Embedded: Vlog Series möter vi Conor McGregor i hans träning inför fighten mot Nate Diaz. Vi får även följa med honom och hans sällskap ut på restaurang efter träningen. McGregor njuter av lyxen att kunna slåss i en tyngre viktklass, vilket per automatik gör att han kan äta hur mycket han vill utan att behöva tänka på vikten.

Den regerande bantammästarinnan Holly Holm, som på lördag försvarar sin titel för allra första gången, njuter av en ledig dag i sin hemstad Albuquerque, New Mexico. Hon sitter och fikar på en restaurang tillsammans med sin brottningstränare när gode vännen och tillika träningspartnern Jon Jones dyker upp.

Hemma i Henderson, Nevada, drar Holms utmanare Miesha Tate på sig löparskorna och ger sig ut på en sen joggingrunda. Hon berättar om den meditativa känslan av att bara springa, lyssna på musik eller sina egna tankar och fokusera på allt annat än den stundande fighten.

UFC 196 Embedded tar dig med bakom kulisserna och låter dig träffa huvudaktörerna i den stora galan på lördag på ett mer personligt plan än annars.

Ser du fram emot UFC 196?

Kategorier
Conor McGregorHolly HolmJon JonesMiesha TateNate DiazNyheterSenaste NyttUFCVideoZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • tommy
  1 March 2016 at 09:52

  jaha? Nate då? Var Är Nate!?

  • Morgall
   1 March 2016 at 01:32

   De vågar inte filma i Stockton homie

  • Dont understand
   1 March 2016 at 04:12

   Dont be scared homie. Visar inget av sin träning eller något. Helt ointressant.

 • MMAST
  1 March 2016 at 07:03

  Hoppas vi får se lite av Ilir de kommande embedded.

 • Svara