O2-arenam i London - Foto: Mattias Persson/MMAnytt

Första europeiska UFC-galan officiell för mars 2018

UFC kommer tillbaka till den engelska huvudstaden för att anordna det tionde evenemanget sedan 2002.

Under dagen annonserade UFC hur schemat ser ut för början av första kvartalet 2018. I år har UFC varit i Europa fyra gånger: Polen, Nederländerna, Sverige och England och meddelade att de kommer tillbaka till London, England för tionde gången i UFC:s historia.

Galan kommer att gå av stapeln i den anrika O2 Arena den 17:e mars där Jimi Manuwa senast knockade Corey Anderson, och Michael Bisping besegrade legenden Anderson Silva i februari förra året. Inga fighter är officiella ännu men det är högst troligt att Liverpool-sonen Darren Till, som förra månaden fullkomligt krossade Donald Cerrone i sin första match som huvudevenemang, går sin andra match som huvudattraktion i London.

Donald Cerrone och Darren till i Gdansk, Polen – Foto: Stefan Romare/MMAnytt

Ingen Liverpool-gala för Darren Till

Till var gäst i studion hos Ariel Helwani på The MMA Hour i måndags, och pratade om att UFC funderade på att anordna en gala i Liverpool. Efter att galan i London blev officiell ser det ut som att alla “Scousers” får vänta ett tag på att få se Till fightas i Liverpool.

Förutom galan i London, ska UFC även resa till Boston för UFC 220, Belem, Brasilien för UFC Fight Night och Perth, Australien för UFC 221.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...