Khabib "The Eagle" Nurmagomedov. Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Första intervjun med Khabib Nurmagomedov efter UFC 209: “100% mitt fel”

Khabib “The Eagle” Nurmagomedov har nu ställt upp på en intervju för första gången sedan den misslyckade viktnedgången inför UFC 209.

Den fjärde mars gick UFC 209: Woodley vs. Thompson II av stapeln i Las Vegas. Returmötet mellan Tyron Woodley (17-3-1) och Stephen “Wonderboy” Thompson (13-2-1) må ha varit huvudmatchen, men det rådde inget tvivel om vilken titelmatch som fansen var mest taggade för.

I det delade huvudeventet skulle nämligen den obesegrade dagestaniern Khabib Nurmagomedov (24-0) sätta sin vinstsvit på spel i en efterlängtad interimtitelmatch mot amerikanen Tony Ferguson (22-3).

Las in på sjukhus efter tuff bantning

Till allas förtvivlan blev toppmötet dock inställt i sista sekund, efter att “The Eagle” las in på sjukhus som följd av en misslyckad viktnedgång. Nu, nästan en månad senare, talar 28-åringen för första gången ut i media efter händelsen.

I en intervju med Russia Today Sport menar Nurmagomedov att han tar fullt ansvar för det inträffade – och nu siktar på en återkomst till buren i september.

Kolla in videon nedan!

 

Vem vill ni se Nurmagomedov mot härnäst?

 

Omslagsbild: Mazdak Cavian

Kategorier
Khabib NurmagomedovNyheterRekommenderatSenaste NyttTony FergusonUFCVideoz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...