Fortfarande oklart var UFC kommer hållas i Sverige

Senaste tiden har det gått en del rykten om att UFC kommer hållas med säkerhet i Malmö. MMAnytt har ikväll fått bekräftat från självaste UFC att det inte alls är klart. Faktum är att det fortfarande är öppet och tycks stå mellan Malmö och Stockholm, finns det antydningar till. Ingenting är dock klart. Vår kontakt säger såhär:

We are in the planning stages right now and it’s not decided yet which city and arena we will choose. Once we confirm something I will make sure to get you the information right away.

Vilken stad det än blir så är det stor sak förstås att UFC kommer hit och det är spännande. Ännu är det också oklart exakt vilka fighters från Sverige som helt säkert kommer slåss på galan. Det är ännu tid kvar och saker kan hända innan dess. Allting från skador till att någon sticker ut eller möjligen förlorar. Det är kul att UFC kommer hit och vi hoppas givetvis nu också på att det går bra för Sirwan och Hamid borta på uttagning till kommande TUF. Hamid berättar att han känner många som åker till uttagningen, bland annat hans gamla motståndare Graham Turner som han slog på förra Superior Challenge.

MMAnytt har en god relation med UFC och kommer så fort vi får reda på någonting uppdatera er i den här frågan.

Kategorier
Svenska NyheterUFC
48 Kommentarer

Svara