Fredagsfrågan: Kommer Floyd Mayweather vs. Conor McGregor bli av?

Är matchen på väg att materialiseras eller rör det sig helt enkelt om ett spel för gallerierna?

Den omsusade boxningsmatchen mellan den pensionerade världsmästaren Floyd Mayweather (49-0 boxning) och UFC-mästaren Conor McGregor (21-3) har varit en het snackis under en längre tid. Ett tag lugnade det sig en aning, för att sedan ta ännu mer fart i mainstream-media efter “The Notorious” titelvinst på UFC 205 i november.

På sistone har det hela tagit upp fler rubriker än någonsin då Mayweather gick ut med ett löneerbjudande till McGregor, UFC:s vd Dana White kontrade med ett eget varefter partnerna gått fram och tillbaka mot varandra i diverse intervjuer.

Fans, fighters och respekterade MMA-journalister börjar mer och mer diskutera detta som en seriös möjlighet – ofta med hänvisning till den ansenliga summa pengar som skulle stå på spel för alla inblandade parter.

Med den senaste utvecklingen är frågan om matchen faktiskt är på väg att bli förverkligad – eller om de inblandade helt enkelt vet om att det hela är ogenomförbart och endast utnyttjar publiciteten för egen vinning.

Vad säger ni läsare – kommer Floyd Mayweather vs. Conor McGregor bli av?

Kategorier
Conor McGregorDiskussionDiskussionExklusivtFloyd MayweatherFredagsfråganRekommenderatSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
4 Kommentarer
 • Ashkan De Lavar
  20 January 2017 at 08:04

  Sannolikheten att F.M skulle acceptera under 100M usd är obefintlig. Sannolikheten att tjurskallen D.W skulle låta någon annan få större delen av kakan är väldigt liten. Matchen blir endast av om Conor inte skulle komma överens med ufc. Vilket egentligen är den främsta anledningen Conor skaffat sig en boxningslicens, för att kunna skydda sig juridiskt under “the muhammed ali” act. Kan förstå att D.W inte gillar Floyd, han gör det väldigt jobbigt för ufc i sina förhandlingar med Conor. Den stora vinnaren här är Conor som hamnat i ännu bättre förhandlingsposition. Floyd sitter väldigt lugnt och tryggt i båten oavsett.

 • Wally Johnson
  20 January 2017 at 10:04

  Nej.

 • zappito
  21 January 2017 at 02:19

  Nope

 • Seddas
  23 January 2017 at 11:14

  Nej. De gör det för PR och media går all in då det ger mycket clicks.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...