Fredagsfrågan: Vem vinner helgens superfight – Eddie Alvarez eller Conor McGregor?

Helgens gala är redan monumental, men det finns också chansen att huvudmatchen i sig får ett historiskt resultat. Tror ni läsare att Conor McGregor lyckas knipa sitt andra UFC-bälte, eller blir Eddie Alvarez en för tuff utmaning?

Efter att ha vunnit bälten i både fjädervikt och lättvikt i den europeiska organisationen Cage Warriors, är irländaren Conor McGregor (20-3) potentiellt lite mer än ett dygn ifrån att lyckas med samma bedrift i UFC – världens största MMA-organisation.

I huvudmatchen på New York-galan UFC 205: Alvarez vs. McGregor gör den regerande fjäderviktsmästaren upp mot Eddie Alvarez (28-4) i en superfight, där lättviktsbältet står på spel.

Vad säger ni – kan han göra det som ingen tidigare lyckats med? Rösta nedan och diskutera gärna hur ni ser matchen utspela sig i kommentarsfältet!

Vem vinner helgens superfight - Eddie Alvarez eller Conor McGregor?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Conor McGregorDiskussionDiskussionEddie AlvarezExklusivt på MMAnyttFredagsfråganRekommenderatUFCZ-Klistrad artikelz-Senaste Nytt
8 Kommentarer
 • Profilbild på Pierre Persson
  Pierre Persson
  11 november 2016 at 10:13

  Hoppas på Eddie så att den irländska muppen tvingas att försvara sitt bälte.

 • Headown
  11 november 2016 at 10:21

  Detta är ett fall av två favoriter.. Lutar åt McGregor.

 • Profilbild på jense
  Jens
  11 november 2016 at 11:02

  Som vi diskuterade lite i artikeln om Connor och tyrone lilla möte så ser jag helst att Connor vinner och samtidigt att wonderboy tar bältet för en möjlighet på den matchen istället.

 • Erik Hellborg
  11 november 2016 at 11:06

  Får en känsla av att Conor kan få till samma matchbild som mot Mendes imorrn.

  Han har sin reach, sin timing. Eddie har en ruggig höger men tror inte Conor kommer träffas lika hårt som RDA gjorde.

  Galet intressant å se vad som händer om det blir rond 4 eller 5. Tror inte Conor gasar. Eddie lär inte göra d ;)

  • Brorsan
   12 november 2016 at 12:57

   Jo men om Eddie får in dom smällarna och nedtagningarna som Mendes fick in så kan det bli väldigt intressant. Mendes var oförberedd och därför helt orkelös i rond två. Eddie kommer att ha samma pace i fem ronder.

   • Erik Hellborg
    12 november 2016 at 01:59

    Ues precis Mendes gasade ju rejält i 2a å d lär inte Eddie göra. Inte på det sättet iaf. Tyckte man såg stora förbättringar i Conors TDD mot Nate i match 2. Nate är kanske inte bäst på just nedtagnkngar men såpass mycket större å tyngre som han var är det ändå en bedrift att hålla det stående från Conors sida. Kunde han stå emot Nates nedtagningar bör han kunna hålla Eddie borta oxå. Inte en helt korrekt jämförelse hehe. Men ändå :)

    Samma me slagen som Conor kan ta. Nate är iofs en volume-fighter men ändå. Att ta smällar från en welterviktare måste vara jobbigt nog :)

    Blir spännande inatt/imorrn

 • nitohu
  11 november 2016 at 11:28
 • Leonidaz
  12 november 2016 at 02:27

  Conor, easi monei

 • Svara