Fredagsfrågan: Vilka matcher vill ni se på UFC:s kommande Sverige-gala?

UFC:s återkomst till Stockholm förväntas bli officiell på tisdag. Nu vill vi höra vilka matcher ni läsare hoppas få se på galan!

Som tidigare rapporterat kommer en presskonferens hållas i Stockholm den 28 februari, där en “stor nyhet för UFC” kommer att presenteras. Enligt uppgifter till MMAnytt rör det sig om organisationens återkomst till Globen i Stockholm, där den topprankade svensken Alexander Gustafsson (17-4) ryktas gå huvudmatch.

Låt oss nu leka matchmäklare och drömma oss iväg till slutet av maj. Vi har flera svenska och nordiska fighters som hoppas på att bokas för galan och det finns ändlöst många spännande matcher som skulle kunna sättas ihop inför eventet.

 

Så vad säger ni läsare – vilka matcher vill ni se på UFC:s kommande Sverige-gala?

 

Kategorier
Alexander GustafssonDiskussionDiskussionExklusivtFredagsfråganMMAnytt.seRekommenderatRyktenSenaste NyttSvenska FightersUFCz-Galorz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara