Fredagsfrågan: Vilka tar sig till final i TUF: Team USA vs Team Europe?

De som varit favoriter i TUF har inte nödvändigtvis tagit sig vidare i serien, vilket bäddar för frågor kring vem som gör det.

I det senaste avsnittet av The Ultimate Fighter 22: Team USA vs Team Europe fick vi se ett möte mellan svenske Martin Svensson och amerikanen Thanh Le. I den andra ronden låste Svensson ut den fruktade knockoutartisten Le, som även på förhand var en av favoriterna att ta sig till final. En annan svensk; Frantz Slioa, blev utslagen ur turneringen av Ryan Hall, vilket innebär att en annan lovande talang med potential att ta sig långt inte heller kommer ta sig till final – såvida dessa utslagna herrar inte kallas in för att ersätta en skadad fighter.

Med tanke på hur tidigare säsonger sett ut så kan allt hända och osannolika finalister kan visa sig ta hem allt.

Fredagsfrågan: Vilka tar sig till final i TUF: Team USA vs Team Europe?

Tidigare så har exempelvis Daniel Sarafian, som var en av favoriterna under TUF: Brazil, skada sig och tvingas hoppa av serien för att sedan endast vinna två utav sina fem matcher i UFC hittills. En osannolik vinnare var Kelvin Gastelum, som med sin något okonventionell fysik för en MMA-fighter lyckades ta sig förbi segertippade Uriah Hall i finalen, en position få trodde Gastelum skulle klara av att ta sig till.

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Exklusivt på MMAnyttFredagsfråganNyheterThe Ultimate FighterUFCz-Senaste Nytt
Profilbild på Sebastian Vendel-Martinez

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara