Galans första match tar slut via brutal knockout – efter 16 sekunder!

✔ Sjunde snabbaste knockouten i divisionen!

Amerikanen Matthew “Semi the Jedi” Semelsberger gick sin andra UFC-match i natt – och den var minnesvärd under de få sekunder den varade.

Welterviktaren Semelsberger ställdes mot landsmannen Jason Witt i den första matchen på UFC Vegas 21. Båda två hade senast säkrat deras första vinster i UFC och var ivriga för att inleda en vinstsvit i organisationen.

Matchen varade dock inte särskilt länge. Tidigt i ronden slängde Witt iväg en låg spark som Semelsberger kontrade med en rak höger som sänkte motståndaren. Semelsberger följde upp med ytterligare ett par hårda slag på marken som avslutade matchen.

(UFCs Twitterkonto meddelade felaktigt knockouten som 15 sekunder in i matchen.)

Semelsbergers seger över Witt är nu den sjunde snabbaste segern i UFCs welterviktsdivision.


HETAST JUST NU


Fem raka segrar

Semelsberger har tävlat professionellt sedan 2017 och vann sina två första matcher via avslut. Efter förluster i två utav sina tre följande matcher återvände “Semi the Jedi” till vinstkolumnen med en poängvinst över Zulkarnaiyn Kamchybekov.

Sedan följe Semelsberger upp med två vinster via avslut, inklusive en över WSoF-veternan Richard Patishnock, och fick ett kontrakt med UFC. Carlton Minus välkomnade Semelsberger till UFC i augusti 2020 i en match den sistnämnde vann via domslut.

Vem borde Matthew Semelsberger möta härnäst?

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara