Georges St-Pierre borta på obestämd tid

Efter ännu ett minst sagt kontroversiellt domslut med Georges St-Pierre som segrare så meddelar mästaren att han tänker ta en paus på obestämd tid.

I vanlig ordning så går Joe Rogan in i buren direkt efter de flesta fighter och intervjuar vinnaren. Denna gång var det inte alls självklart och man kunde se avaktsamhet från Rogans sida, han var väldigt avvaktande och visade inte sin energiska glädje när han ska gratulera och intervjua vinnaren. Vanligtvis vrålas det och man ser på kroppsspråket att allt har gått rätt till, men inte denna gång. Joe Rogan var även försiktig under hela intervjun.

Ganska precis när intervjun börjar lida mot sitt slut vill Georges St-Pierre ta mikrofonen men samtidigt inte när man läser av kroppsspråket, efter lite påtryckningar från Rogan så berättar Georges St-Pierre att han kommer vara borta på obestämd tid. När Rogan frågar vad han menar och hur länge så svarar Georges St-Pierre att han har privata själ och att han inte kan fastställa hur länge han kommer vara borta.

Vi får helt enkelt vänta och se vad som händer med Georges St-Pierre, bältet och ett eventuellt returmöte.

Vem tyckte du vann och motivera gärna.

UFC Stockholm live streaming på Viaplay.se - Missa inte UFC Fight Night: Gustafsson vs. Smith
Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Vem vinner huvudfighten på UFC Stockholm?

Visa resultat

Loading ... Loading ...