Foto: Per Häljestam / MMAnytt.se

Georges St-Pierre öppnar som favorit hos Ohmbet inför matchen mot Michael Bisping

Den omtalade superfighten är officiell och oddsen finns nu hos Ohmbet.

Under gårdagen kom den stora nyheten att Georges St-Pierre (25-2) utmanar Michael Bisping (30-7) om mellanviktsbältet i sin comeback till oktagonen.

Även om tid och plats inte har färdigställts, så bekräftade UFC:s vd Dana White att den omtalade superfighten kommer bli av härnäst.

Bisping nederlagstippad

Som första spelbolag i världen har vår samarbetspartner Ohmbet.se släppt oddsen inför titelmatchen, där St-Pierre öppnar som favoriten med oddset 1.67. Bisping är – trots sin mästarstatus – underdog och ger 2.20 gånger pengarna vid vinst.

BREAKING!! @mikebisping welcomes Georges St-Pierre back to the UFC!!! Event and venue TBA

A post shared by UFC Europe (@ufceurope) on

Bettar du en hundring på “GSP” får du alltså ut 167 kronor om han tar hem mellanviktsbältet, medan samma insats på “The Count” ger 220 kronor om spelet går in.

Tävlade tidigare som welterviktare

St-Pierre samlade ihop hela tolv raka segrar och försvarade welterviktsbältet nio gånger i rad, innan han tog en paus från tävlandet i november 2013. Nu kommer han alltså debutera som mellanviktare och det återstår att se hur 35-åringens form ser ut efter ett så pass långt uppehåll.

38-årige Bisping har själv samlat ihop fem raka vinster och hunnit med ett titelförsvar. Tre av de fem segrarna har dock kommit via jämna och kontroversiella domslut.

 

Vem har du som vinnare – “GSP” eller Bisping?

Omslagsbild: Per Häljestam

Kategorier
Georges St. PierreMichael BispingNyheterOHMBETRekommenderatSenaste NyttUFCz-Fightersz-Galorz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara