Gratismatch: Alex Oliveira vs KJ Noons

Inför UFC Fight Night 83 nu på söndag har UFC släppt en gratismatch där en av kämparna i den kommande galans huvudmatch, Alex “Cowboy” Oliveira, tar sig an KJ Noons. Matchen i fråga skedde under UFC Fight Night 67 den 30 maj förra året. Nu på söndag ställs Oliveira mot Donald “Cowboy” Cerrone.

Om bara fem dagar möts två cowboys i oktagonen för att göra upp i huvudmatchen under UFC Fight Night 83, som går av stapeln i Pittburgh, Pennsylvania. Vi talar givetvis om welterviktarna Donald Cerrone och Alex Oliveira som båda två brukar kallas för Cowboy. För att markera den kommande galan släpper UFC i vanlig ordning gratismatcher med de aktuella kämparna och i den här fighten kan du se hur Oliveira tar sig an KJ Noons i en fight som rockade järnet i samband med UFC Fight Night 67 den 30 maj förra året.

“Cowboy” Oliveira har ridit på en framgångsvåg sedan han gjorde sin entré hos UFC så sent som för knappt ett år sedan. Han kliver in i oktagonen på söndag med tre segrar på raken och har givetvis siktet inställt på att kunna plocka med sig en fjärde seger därifrån.

Tror du att det blir en fjärde seger för Cowboy Oliveira i mötet med Cowboy Cerrone på söndag?

https://youtu.be/ZM2erm684OE

Kategorier
Alex OliveiraDonald CerroneGratismatchNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara