Video: Gratismatch inför UFC 197 – Jon Jones vs Daniel Cormier

Den 23 april möts Daniel Cormier och Jon Jones för andra gången för att göra upp om mästarbältet i lätt tungvikt. Vi snackar givetvis om UFC 197. Inför detta så efterlängtade möte har UFC släppt deras förra fight som gratismatch. Här kan du se hur det gick när herrarna möttes förra gången.

Den 3 januari förra året möttes den då regerande mästaren i lätt tungvikt Jon Jones och utmanaren Daniel Cormier i en titelfight som även var huvudmatchen under UFC 182. Det blev en fight som kom att påverka båda atleternas liv på ett minst sagt dramatiskt och oväntat sätt. Resten av historien känner ni säkert till vid det här laget.

Den 23 april möts Cormier och Jones igen, på samma plats och i samma arena. Nu handlar det om UFC 197, men fighten handlar om samma bälte. För att fira detta faktum har UFC släppt herrarnas förra möte som en gratismatch som du alltså kan spana in här nedanför. Mycket nöje!

https://youtu.be/QdRLvldfg7I

Kategorier
Daniel CormierGratismatchJon JonesNyheterSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...