Gray Maynard vs Fernando Bruno går tiden ut

Matchen mellan Gray Maynard och Fernando Bruno gick hela vägen till domslut.

Första ronden inleds med att Fernando Bruno svingar vilt och försöker avsluta matchen i de första sekunderna. Gray Maynard verkar inledningsvis skakad men börjar kontra och Bruno sänker tempot. Maynard lyckas med en nedtagning men de är snabbt upp på fötterna igen. Ronden avslutas med att Maynard blir nedtagen och upptryckt mot burväggen.

Andra ronden inleds som den första med vilt svingande. Maynard får tag på Bruno och brottar ner honom. Bruno blir dominerad på marken och Maynard försöker avsluta med en giljotin. Bruno lyckas försvara och krypa till burväggen och ta sig upp. Väl stående fortsätter Maynard med sin brottning och tar snabbt ner matchen till backen igen.

Bruno är utmattad men försöker återigen att svinga vilt och gå på en egen nedtagning. Maynard kontrar med sin brottning och hamnar överst. Maynard passerar Brunos guard och tar Brunos rygg. Bruno lyckas slutligen ta sig upp med hjälp av burväggen. Maynard ser ut att återigen lyckas med en nedtagning men fastnar i en giljotinliknande strypning som ser ut att vara nära att avsluta matchen. Maynard lyckas ta sig ur och Bruno försöker återigen ta ner Maynard bara för att själv hamna på backen istället.

Vinnare: Gray Maynard besegrar Fernando Bruno på domslut.

Kategorier
Senaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara