Thiago Silva är misstänkt för doping under UFC 125


Note to self: Doping kan orsaka ovälkommet minspel. Fråga Tanya.

Igår kom det ut ett rykte om att Thiago Silva blivit utdragen ur matchen mot Quinton “Rampage” Jackson och ersatt med Rashad Evans. Det kom dock aldrig någon riktig förklaring till den där Thiago-delen i ryktet, men nu verkar förklaringen ha kommit ut.

Efter Thiago Silvas demolering av Brandon VeraUFC 125 ska Nevadas idrottskommission (NSAC) ha testat killarna som deltagit. Problemet var att ett av testen kom tillbaka positivt – Thiago Silvas. Anledningen till att ingen direkt har gått ut med detta förens nu är för de fortfarande inte är riktigt säkra. NSAC tog två prover från Thiago, där den ena av dom kom tillbaka positivt.

“Looks like (the NSAC) did two tests, one was positive and the other negative,” säger Thiago Silva. “My blood is clean, I’m calm, I took nothing.”

Om det nu visar sig att han tagit någon typ av steroid så är det förstås väldigt beklagligt. Men eftersom det inte är hundra procent bekräftat ännu, så ska vi inte ta ut något i förskott.

Tack till Wille och Neverdayz för tipset.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
UFC
60 Kommentarer

Svara