Hector Lombard skadad, drar sig ur grapplingturnering på en dags notis

Med en dag till godo lämnade UFC:s welterviktare nyligen återbud inför Five Grapplings turnering nu i helgen. 

Det är i Kalifornien som Five Grappling anordnar en uppmärksammad turnering den andra augusti. Ett av de största namnen som var tänkt att delta, om inte det största, var UFC:s welterviktare Hector Lombard (34-4). Kubanen stängdes nyligen av från all tävling i UFC under ett år framöver efter ett positivt dopingtest och han planerade på att hålla sig aktiv på grapplingscenen istället. Lombard skulle även delta i månadens ADCC-mästerskap men hittades inte bland namnen på den uppdaterade deltagarlistan som släpptes i veckan.

En skada tvingade däremot Lombard till att dra sig ur helgens grapplingturnering. Det är oklart vad för skada det rör sig om men enligt rapporter ska det vara en mindre sådan. Huruvida han deltar i ADCC eller inte är fortfarande oklart men det ser i dagsläget inte ut som om så blir fallet.

Kategorier
ADCCBjjGrapplingHector LombardNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara