Megan Olivi och Holly Holm UFC 219 - Foto: Stefan Romare/MMAnytt

Holly Holm genomgår operation – siktar på återkomst mot Amanda Nunes

✅Tvingas vänta till nästa år för återkomst på grund av knäskada ✅Slog senast Megan Anderson i dominant prestation ✅ Är titelchans nästa steg?

Den forne bantamviktsmästarinnan Holly “The Preachers Daughter” Holm (12-4) har återvänt till vinstkolumnen, men hennes framgångar i UFC kommer att läggas på is fram till nästa år. Enligt ESPNs Ariel Helwani var Holm nyligen tvingen att genomgå en knäoperation för att åtgärda en skada, vilket inte öppnar för återkomst till buren förrän våren 2019. Detta sade Holms agent Lenny Fresquez.

Enligt Fresquez siktar Holm på att återvända i en titelmatch mot den regerande bantamviktsmästarinnan Amanda Nunes, som själv är inbokad för en superfight mot fjäderviktsmästarinnan Cris “Cyborg JustinhoUFC 232 den 29:e december.

Tre titelchanser i två divisioner

Holm var senast aktuell mot australiensiskan Megan AndersonUFC 225 i ett möte som den forne UFC-mästarinnan vann på enhälligt domslut. Den matchen följde Holms försök att vinna fjäderviktstiteln mot Justinho, men “The Preachers Daughter” förlorade på poäng efter full tid.

Hittills har Holm tilldelats tre titelchanser i två olika divisioner, hon vann bantamviktstiteln efter att ha knockat Ronda Rousey i den andra ronden på UFC 193, men förlorade det i sitt första titelförsvar mot Miesha Tate.

Förtjänar Holm nästa titelchans i bantamvikt? 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara