Holly Holm hoppas fortfarande på en match så snart som möjligt – “Juli känns väldigt avlägset”

UFC-mästarinnan Holly Holm kan inte släppa sina förhoppningar om att få en ny match så snart som möjligt. Men Dana White och UFC har bestämt sig för att spara henne till det som väntas bli den största fighten i organisationens historia, Holm vs Rousey II under UFC 200 i juli.

Det känns verkligen frestande att citera Jönssonligans ledare, det kriminella geniet Charles-Ingvar “Sickan” Jönsson, när UFC:s planer inför sommarens supergala UFC 200 kommer på tal. “Allting är tajmat och klart in i minsta detalj!”

Dana White och UFC håller nämligen benhårt fast vid sitt beslut om att Holly Holm ska avstå från match fram till den stora galan i juli. Planerna går nämligen ut på att låta UFC 200 krönas av ett returmöte mellan Holm och Ronda Rousey, en fight som av många bedömare har beskrivits som den absolut största någonsin i organisationens historia. Tajmat och klart in i minsta detalj var det, ja.

När Holm och Rousey slogs i huvudmatchen under UFC 193 i Melbourne, en match som Holm vann på KO i andra ronden och därmed satte punkt för Rouseys tid som obesegrad regent på den kvinnliga bantamtronen, drog UFC in drygt en miljon PPV. Holm vs Rousey II kommer att krossa alla tidigare PPV-rekord.

Men Holly Holm hoppas fortfarande på en match innan juli. Hon vill hellre möta Miesha Tate i en match så snart som möjligt och säger sig inte vara van vid att behöva vänta åtta månader på att få gå en fight. “Juli känns väldigt avlägset”, säger Holly Holm.

Kategorier
Dana WhiteHolly HolmMiesha TateNyheterRonda RouseySenaste NyttUFCz-Fighters

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
3 Kommentarer
 • Metallica
  24 December 2015 at 11:11

  1, Tate
  2, Ronda
  3, Julianna Pena om hon inte blir dömd.
  Så ser 2016 ut för Holm, tack!

  • Eric
   24 December 2015 at 12:33

   Om Valentina Shevchenko får ett bra år kan hon nog vara aktuell med. Har iofs bara sett en match men hon såg imponerande ut mot Kaufman.

 • Hiho
  24 December 2015 at 02:42

  Rätt sjukt att man har en mästare som vill gå man snart men att UFC säger nej. Helt rubbat

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...