Holly Holm: The Unexpected Favourite

Holly Holm må vara en underdog i de allra flestas ögon. Hon har förmodligen alla tänkbara odds emot sig när hon på lördag kväll, australisk tid, kliver in i oktagonen i Melbourne för att utmana Ronda Rousey om den kvinnliga bantamtiteln i huvudmatchen under UFC 193. Men spelbolaget Unibet går mot strömmen och satsar på Holm som vinnare i matchen.

Holly Holm har av spelbolaget Unibet blivit utsedd till “The Unexpected Favourite” inför lördagens titelfight mot Ronda Rousey. I en storslagen reklamkampanj på nätet går Unibet ut med sitt stöd till Holm, som av de allra flesta bedömare anses vara en underdog med mikroskopiska chanser att kunna rubba Rousey. Holm har dock fått en minst sagt entusiastisk sponsor i Unibet. På den officiella webbsidan goholly.com.au förklarar sponsorn varför man har valt att supporta Holly Holm, under devisen “The Unexpected Favourite”.

“IF THERE’S ONE THING AUSSIES LOVE TO DO, IT’S BACK AN UNDERDOG. THAT’S WHY WHEN THE RONDA ROUSEY TRAIN HITS MELBOURNE WE’LL BE BACKING HOLLY HOLM. THAT’S RIGHT, WE’VE MADE THE UNDERDOG OUR ODDS-ON-FAVOURITE.”

Holly “The Preacher´s Daughter” Holm har en bakgrund som boxare och kickboxare. Som sådan har hon med framgång försvarat sina titlar 18 gånger i tre viktklasser. För närvarande är hon rankad som nummer åtta i UFC:s kvinnliga bantamvikt. Det återstår med andra ord att se om Holms boxningserfarenheter räcker tillräckligt långt för att kunna göra det ingen annan hittills har lyckats med, nämligen att besegra Ronda “Rowdy” Rousey.

Vad tror du? Vem vinner den kvinnliga titelmatchen på lördag?

Kategorier
Holly HolmRonda RouseySenaste NyttUFCz-Fighters

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
10 Kommentarer
 • Metallica
  9 November 2015 at 01:31

  Kan det skrälla?

 • Good Guy
  9 November 2015 at 02:00

  Nää hon vinner inte, Holly Holm ser ut som en 45 årig rökare på nära håll och har inte lika många verktyg som Honda Housey, ogillar Ronda men hon är för bra.

  • Hiho
   9 November 2015 at 03:55

   Visste inte att utseendet vinner matcher.

   • Good Guy
    9 November 2015 at 06:30

    Nä de är sant, blir bara så förvirrad när jag ser henne på denna bilden där hon ser snygg ut, då hon i UFCs videos verkligen ser ut som skit.

    Dessutom som skrivet: Hon har inte lika många verktyg och hon är inte lika bra som Ronda.

  • Simon
   9 November 2015 at 11:15

   hänsynslös hahaha

 • Johannes
  9 November 2015 at 04:14

  Ronda rousey by Submission or tko

 • DiRafe
  9 November 2015 at 09:03

  ??????????

  • Rymdreptilen
   11 November 2015 at 07:14

   “Favorit” som i “Den vi tänker heja på.” eller “Tycker mest om” eller nåt. I guess.

  Svara