Houston har ett problem

houston_alexander2
Och så frågade hon var bankomaten låg, och jag ba ‘däääär borta.'”

Jag lovar att alla de som är kvar på kortet för UFC 98 kommer få cancer när galan är över. Med tanke på hur många ändringar det hittills varit i UFC 98 så måste ju något dåligt hända med de som är kvar. Det är lite så en förbannelse fungerar har jag hört.

UFC har nu meddelat att det är Houston Alexanders tur att slippa cancern då han har brutit sin hand och kommer således inte kunna genomföra sin planerade match med Andre Gusmao.

Alexander slog igenom när han debuterade mot Keith Jardine under UFC 71 i maj 2007 med en kraftig knockout. Han fick till ytterligare en mäktig knockout mot Alessio Sakara vid UFC 75 bara 4 månader senare. Efter det var krashlandningen ett faktum och han drog åt sig tre raka förluster. Bland de förlusterna var en mot James Irving där han endast stod ut 8 sekunder och låg sedan medvetslös på marken. Hans rekord i UFC är således 2-3 och hans totala MMA-rekord står på 8-4.

UFC har ännu inte annonserat någon ersättare, om de har någon kvar, men detta ska meddelas inom kort. Vi tyckte att det här skulle vara den perfekta matchen för Chuck Liddells återkomst. Vadå? För tidigt?

Tack Norre för tipset.

Kategorier
UFC
5 Kommentarer

Svara