Brock Lesnar pratar om sin framtid


Så här mycket minskade jag i vikt, tack TV-Shop.

Klockan 11 på förmiddagen, amerikansk tid, kommer Brock Lesnar delta i ett avsnitt av ESPN Sportscenter. Ingen vet riktigt vad han ska berätta, och det kan vara allt från att han kommer tillbaka till UFC till att han går i pension och ska delta i en mustaschtävling.

Om mina tidzonskonverteringar stämmer helt och hållet så kommer detta ske klockan 17.00 svensk tid. Så under kvällen bör vi ha en ganska klar bild på vad som händer. Men vad kommer de säga då? Det finns självklart en del teorier om det hela, och det här är mina:

Kommer Lesnar gå i pension? Svårt att säga egentligen, men varför väljer han att gå på ett program så som ESPN Sportscenter? Reportern där har antagligen inga djupa kunskaper om MMA och kommer troligen inte kunna ställa de korrekta frågorna. Vad som borde ha gjorts i det här läget är att UFC borde sammanställt en presskonferens där MMA-massmedian kan samlas och ställa de frågorna som behövs. Väljer Lesnar nu att gå i pension i programmet kommer det självklart vara det lättaste valet. Det kommer inte finnas några knepiga uppföljningsfrågor från en relativt okunnig reporter som han behöver svar på. Så det skulle självklart vara det smartaste sättet att annonsera det.

Kommer Lesnar återgå till UFC? Det är förstås vad som allt pekar på. Fram till och med igår stod det på UFC 111s sida om att Frank Mir och Shane Carwin skulle mötas i en match för det tillfälliga bältet. Idag däremot, är det här borttaget och matchen ser precis ut som en vanlig match. Det är något som skulle kunna indikera Lesnars retur. En annan detalj är att hans sponsorer, Death Clutch, som har publicerat en bild på när han är i träningslokalen med texten “Träningen har börjat… igen”. Så det vi misstänker just nu är att Lesnar kommer annonsera sin retur under sommaren 2010 och kommer då möta vinnaren mellan Frank Mir vs Shane Carwin.

Den sista möjligheten är att han kommer säga att han ännu inte gjort sitt val. Vad som kommer hända i framtiden är då något vi lär få läsa om ett par månader.

För mig var det allt den här veckan. Jag åker nu iväg på en skidsemester från idag tills på söndag, så jag lämnar därför över sidan till de fantastiska skribenterna som vi har. Jag ska försöka att inte åka in i en gran, men jag kan inte lova något. En öl på After-Skin lär det bli i alla fall, det kan jag lova.

Kategorier
UFC
12 Kommentarer

Svara