Ian McCall säger att han kommer att möta Justin Scoggins under UFC 201

Flugviktaren Ian McCall har inte gått en match på snart 18 månader, men nu påstår han i vart fall att han är på G igen. Enligt ett uttalande på McCalls Instagramkonto kommer han att möta Justin Scoggins under UFC 201 i Atlanta, Georgia, den 30 juli. UFC har ännu inte bekräftat detta officiellt.

Ian McCall har haft en ganska lång frånvaro från oktagonen. Senast det begav sig var i samband med UFC 183 i januari förra året, då “Uncle Creepy” förlorade på domarröster mot John Lineker. Men nu verkar det vara grejer på gång för flugviktaren. Enligt ett uttalande på McCalls Instagramkonto så säger han sig vara bokad för att möta Justin Scoggins den 30 juli, när UFC dånar in i Atlanta i Georgia för att fyra av UFC 201.

Den matchen skulle i så fall markera “Uncle Creepys” återkomst på banan igen efter hans 18 månader långa frånvaro därifrån. Det är bara en liten detalj som spökar till det ganska så rejält. UFC har nämligen inte sagt ett pip om att matchen mellan McCall och Lineker skulle vara bokad för UFC 201.

Men om detta påstående skulle visa sig äga sin riktighet så ser galans matchkort ut så här.

  • Titelmatch i weltervikt: Robbie Lawler (C) vs. Tyron Woodley #3
  • Titelmatch i flugvikt: Demetrious Johnson (C) vs. Wilson Reis #8
  • Weltervikt: Siyar Bahadurzada vs. Claudio Silva
  • Lättvikt: Damien Brown vs. Cesar Arzamendia
  • Kvinnlig bantamvikt: Germaine de Randamie #12 vs. Cristiane Justino
  • Flugvikt: Ian McCall #5 vs. Justin Scoggins #11

I’m baaack!!!! July 30th against @scogginsdragonhouse in Atlanta @ufc #201

Ett foto publicerat av Ian Mccall (@unclecreepymma)

Kategorier
Ian McCallJohn LinekerNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara