Ilir Latifi medverkar i den nya musikvideon till The Ocean

Ilir Latifi har huvudrollen i den nya musikvideon till låten The Ocean, skriven av Steve Angello och framförd av sångerskan Julia Spada. Handlingen i videon kretsar kring Latifis vardag med träning, matcher, jobb och familjeliv.

Ilir Latifi behövde bara 30 sekunder på sig för att knocka sin motståndare Sean O´Connell i matchen under UFC Fight Night 81 i Boston förra helgen och sägs nu föra samtal med Dana White om att ta UFC till Malmö för en gala med Latifi själv som main event, vilket MMAnytt har kunnat rapportera om tidigare.

Men “Lyftkranen från Rosengård” har helt klart många andra strängar på sin lyra också, förutom att han är en mycket duktig fighter. Det bevisas, om inte annat, av denna musikvideo där Latifi agerar i huvudrollen. I videon, som du kan kolla in här och nu, får vi en inblick i Latifis vardag där det mesta kretsar kring träning, matcher, jobb och familjeliv.

Rent konstnärligt är det en väldigt vacker video med mjuka färger och bildsekvenser. Låten som videon bygger på heter The Ocean och framförs av sångerskan Julia Spada. Den är skriven av Steve Angello.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Dana WhiteIlir LatifiNyheterSean O'ConnellSenaste NyttUFCVideo

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Barbafet
    24 January 2016 at 04:45

    Det är inte Angello som skrivit låten. Han har gjort en remix.

  • Svara