Foto: Micha Forssberg

Ilir Latifi vill möta Maldonado i Dublin: “I heard that you can get ready in 6 weeks”

Tidigare under kvällen rapporterade MMAnytt att Fabio Maldonado nämnt Ilir Latifi som en potentiell motståndare i sin nästa match. Maldonado vill gå match på UFC Fight Night 77 i Sao Paulo den sjunde november. Latifi är beredd att boka matchen – men vill att den går på UFC Fight Night 76 i Dublin.

Ilir Latifi (10-4, 1 NC) var snabb att svara Fabio Maldonado (), som nämnde malmöiten som en potentiell nästkommande motståndare. Maldonado vill matchas på UFC Fight Night 77: Belfort vs. Henderson III, som går av stapeln i Sao Paulo den sjunde november.

Latifi är intresserad av matchen – men vill att de mötas på UFC Fight Night 76: Poirier vs. Duffy istället, som går av stapeln i Dublin två veckor tidigare. Med på det kortet är även Reza Madadi (13-3), som går match mot nordirländaren Norman Parke (20-4-1).

Fábio Maldonado, you are a great warrior and I heard that you can get ready in 6 weeks for a fight? I fought last year…

Publicerat av Ilir Latifi den 15 augusti 2015

Foto: Micha Forssberg

Kategorier
Ilir LatifiNyheterSenaste NyttUFC

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
2 Kommentarer
 • Danne
  16 August 2015 at 12:23

  Dela. ..

 • Metallica
  16 August 2015 at 10:12

  Latifi du är en krigare! Detta blir en vinst till fastän han är livsfarlig med nävarna!

 • Svara


  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...