Inför finalen av TUF 17

Urijah och Uriah står i centrum när säsong 17 av The ultimate fighter avgörs. Vid sidan av dokusåpadeltagarnas sista kapitel ska även damdivisionen ta ett betydelsefullt steg framåt, och kröna den titelutmanare och coach som ska ställas mot Ronda Rousey i nästa säsong.

BV: Urijah Faber (27-6) vs. Scott Jorgensen (14-6)
En duo av eviga tvåor som skapat tillräckligt med popularitet för att pryda affischer. Jorgensen och Faber sitter i samma båt, de har varit uppe på toppen och vänt när de misslyckats med att besegra de största namnen. I synnerhet för Faber har det varit en tapper och otacksam kamp. Fem gånger har chansen att erövra divisionen givits till “The California kid” och fem gånger har publikfavoriten blivit besegrad. Men trots tio år som proffs och över trettio matcher, lyckas Faber på något märkligt sätt knega vidare med motivationen på topp inför varje fight. Det är därför publikstödet finns. Blonda lockar, vitt leende, Grand Canyon i hakspetsen och laddad med så mycket amerikansk fighting spirit att hela arenan lyfter. Divisionens regent Renan Pegado får snällt acceptera att det finns en större stjärna under honom.
Jorgensen är som en lightversion på samma tema. Precis som Faber skolad av brottning, med pannben, vilja och motivation som främsta vapen. Jorgensen har erbjudits matcher både mot den skadade mästaren Cruz och den aktive mästaren Pegado, men mötte samma nederlag som Faber. Den här fighten är med andra ord en direkt kvalmatch för vem av de två som får ännu en chans att chilla med eliten.
Stilmässigt rör det sig om två fighters som stöpts i samma form, men där Faber har avsevärt mycket mer bredd och rutin. Jorgensens främsta svaghet är förutsägbarheten och den enkelspåriga taktiken som upprepas i varje match. Faber har något mer kreativitet och spontanitet i sitt game, vilket även motiverar varför oddsen håller Kaliforniens son som favorit.

Final av TUF 17: Uriah Hall (7-2) vs. Kelvin Gastelum (4-0)
Ett av vinterns populäraste samtalsämnen har varit Halls framfart i TUF-huset. Det var länge sedan en säsong av dokusåpan var så sevärd, och det var länge sedan en talang stod ut så bland deltagarna. Halls atletiska gåvor och stående teknikregister i kombination med en personlighet som växlar mellan sympatisk och skrämmande, har skapat en stjärna på kort tid. Knockarna under turneringens gång var nog så imponerande, men det är framför allt Dana Whites hyllningar som fått hypen att blossa upp. I världen utanför TUF har Hall inte varit riktigt lika övermänsklig. Både Chris Weidman och Costas Philippou kunde pressa Hall stående och sätta två förluster på den unge talangens record. Båda är förvisso högt rankade UFC-fighters idag, men matcherna ger ändå en vink om varför Anderson Silva ännu inte har något att förlora nattsömnen över. Hall har hisnande potential, men är ännu inte den titelutmanare vissa vill kalla honom.
På tal om potential så är det något ständigt nederlagstippade Gastelum har gott om. Den lågmälde och blyge 21-åringen var säsongens minst hypade namn, men står likväl i finalen. En kortvuxen men stark brottare vars främsta begåvning är mod och viljestyrka. Gastelum ser inte skrämmande ut, men överraskade samtliga motståndare i turneringen med sin uthållighet och vägran att vika sig. Stilmässigt och personlighetsmässigt rätt man att testa vad Hall går för. Än är den här säsongen inte avgjord.

Dam BV: Miesha Tate (13-3) vs. Cat Zingano (7-0)
Damernas division har fått breda ut sig rejält i nästa säsong av TUF. Manliga och kvinnliga fighters ska för första gången dela huset tillsammans och coacherna blir två damer. Den ena är förstås champ Ronda Rousey. Den andre avgörs av den här matchen. Tate och Zingano är två av USA:s främsta namn på damsidan och de delar precis samma bakgrund. Två tjejer som valde den stereotypt manliga vägen genom high school och bokstavligen brottade sig in på killarnas territorium. Båda tränade med killar på brottarmattan, vilket kan förklara varför båda också har blivit amerikanska mästare i sporten. Ungefär samtidigt sadlade de om till MMA, men det har dröjt tills nu innan de möts i buren. Tate är något längre, Zingano något kraftigare byggd. Främsta skillnaden är hur de tränat sedan brottningens dagar. Tate fann tidigt ett hem hos Team alpha male och är allsidigt tränad inom MMA. Zingano valde BJJ som främsta komplement och är mer av en renodlad grappler. Ingen av dem är särskilt bekväm stående och prognoserna pekar åt en duell som främst utspelar sig i clinch och på canvasen.

TV: Travis Browne (13-1) vs. Gabriel Gonzaga (14-6)
Två tunga gossar som tycks ha stagnerat och behöver väcka intresset igen. Gonzaga kommer och går, vinner några matcher och flyter bort i anonymitet igen. Trenden har varit sig lik i åtta år. En stark grappler som stundtals väljer en obegriplig identitet som halvtaskig kickboxare. “Napao” har alltid haft verktygen, men det finns många frågetecken kring den mentala och strategiska biten. Browne har en lika ambivalent stil, där fartfyllda utklassningar varats med märkligt passiva transportsträckor. Den två meter långe hawaiianen är oväntat rörlig och smidig men får inte alltid fart på sin offensiv. På hela taget en helt oförutsägbar match. Browne kan vinna på knock efter någon minut, Gonzaga kan koppla ett avgörande lås lika snabbt. Det kan precis lika gärna bli tre ronders oengagerad boxning och flåsande mot burnätet.

MV: Bubba McDaniel (20-6) vs. Gilbert Smith (5-1)
Mannen som endast Jones kunde älska, om man får tolka hur snacket har gått kring säsong 17 av TUF. “Bubba” McDaniel var en av husets mest rutinerade fighters, men också en av de minst populära. En man som hela tiden förväntades vinna, men sällan gjorde det. Kompakte och muskulöse Smith är en solid grappler men tycks inte funktionellt byggd för mellanvikt. Kroppslängden och kondisen gjorde det svårt för Smith och förväntas bli ett hinder även mot McDaniel.

MV: Josh Samman (9-2) vs. Kevin Casey (5-2)
Samman framställdes som en något dryg besserwisser i TUF 17, men det går inte att förneka talangen bakom snacket. Samman förlorade semin mot Gastelum men avslutade två deltagare, inklusive svenske Troeng, innan det. Casey var något av ett mysterium under seriens gång. Byggd som hulken med ett svartbälte i BJJ, förväntades mer av 31-åringen. Men trots att Casey erbjöds en extra chans efter sin första förlust, blev det ingen revansch eller upprättelse.

MV: Luke Barnatt (5-0) vs. Collin Hart (4-1-1)
Långsmale britten Barnatt var säsongens förhandsfavorit, men blev exponerad och knockad under seriens gång. Den genomtrevlige Barnatt har de vanliga för- och nackdelarna av att vara två meter lång. Med lite svängrum är räckvidden ett effektivt vapen för britten, men defensiven mot slag och nedtagningar brister på närdistans. Märklige och misstänkt sadistiskt lagde Hart visade mest upp brottarkontroll i den enda seger som noterades under säsongen, men har avgjort matcher tidigare.

MV: Dylan Andrews (15-4) vs. Jimmy Quinlan (3-0)
Krigarsjälen Andrews hade oturen att stå i samma semifinal som Uriah Hall, men hade fram tills dess imponerat med sin viljestarka och sympatiska envishet. 32-åringen är rutinerad med sju års karriär bakom sig, men har aldrig fått ett stort genombrott. Quinlan är en brottare som kompletterade med BJJ och blev en monstergrappler av rang. Den stora svagheten är precis allt annat. Quinlan hanterar inte slag väl och är helt beroende av att få sina nedtagningar.

MV: Bristol Marunde (12-7) vs. Clint Hester (7-3)
Marunde erbjöds en match mot Ronaldo “Jacare” Souza i Strikeforce för ett år sedan, men var chanslös. Det hindrade inte medverkan i TUF säsong 16, där en hygglig insats resulterade i den här UFC-chansen. Det är tveksamt om 30-åringen kan hävda sig på UFC-nivå, men det är samma fråga som de flesta andra på cardet vill besvara också. Hester deltog i TUF och tillhörde gänget som hypades högt och föll hårt. En boxare i grunden som har fysisk och teknisk begåvning, men som verkar sakna skärpa och vilja för att få utdelning mot tuffare motstånd.

FV: Cole Miller (18-7) vs. Bart Palaszewski (36-16)
Inte varje dag man hittar en man som besegrat Ross Pearson mot en man som besegrat Anthony Pettis, i skuggan av en drös TUF-deltagare. Det senaste året har inte varit en munter tid för Palaszewski och Miller och båda hänger löst i UFC trots att de tillsammans gått 22 matcher för Zuffa. Båda gick två matcher under 2012, med två förluster som resultat. Ödesmatch mellan två sanna veteraner som får tampas med otacksamheten över att ha fallit från rampljuset.

FV: Sam Sicilia (11-2) vs. Maximo Blanco (8-4-1)
Kvarleva från TUF säsong 15 mot en överlevare från Strikeforce. Båda förlorade senaste matchen och inget antyder några längre UFC-karriärer.

FV: Justin Lawrence (4-1) vs. Daniel Pineda (17-9)
Vårstädning i talangpoolen. Lawrence kom in i buren via TUF säsong 15, och möter Pineda vars UFC-karriär läser 2-2 med förluster i de senaste två.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
107 Kommentarer
 • Dreven
  11 April 2013 at 10:18

  Har svårt för att se vinnaren här, Kelvin har för bra brottning. Det är Uriahs svaghet men man hann inte riktigt se det eftersom han knockade sina motståndare så pass fort och Dylan bröt han fan mentalt under matchen. Sen får man väl se hur kondisen på de är oxå men tror Kelvin vinner rond 1-2 pga brottning sen kanske han blir avslutad i tredje för att han blir för trött och Uriah fortfarande har energi. Who knows, det är ungefär så jag tror det kommer utspela sig.

  • sepenoob
   11 April 2013 at 10:25

   I första matchen fick man se lite iaf. Han såg helt ok ut på rygg. Har för mig att han var nära att få in en triangle.

   • Dreven
    12 April 2013 at 11:26

    Jo men fan Josh Samman är oxå väldigt bra från rygg men fick inte ett piss gjort mot Kelvin.

    • sepenoob
     12 April 2013 at 11:27

     Jaa han är som en liten monsterstark köttbulle. Han har överraskat varje gång.

     • Dreven
      12 April 2013 at 11:36

      Precis, han har den där riktigt robusta kroppsbyggnaden. Som en fyrkant. Ska bli grymt kul att se iaf. Det här måste vara första gången de haft finalen så nära inpå sista avsnittet av serien?

     • sepenoob
      12 April 2013 at 12:04

      Tror det alltid brukar vara ca en vecka efter avsnittet. Nu blev det bara några dagar för avsnittet gick natten till onsdag.

     • Dreven
      12 April 2013 at 02:35

      Ok

 • tojo77
  11 April 2013 at 10:40

  Konstiga och tråkiga match-ups bland TUF-deltagarna tycker jag. Bubba mot Gilbert? Josh mot Kevin “the Quitter” Casey? Nä, sätt Josh mot Luke, Bubba eller Clint istället.

 • Simon Berglund
  11 April 2013 at 11:17

  Bra skrivet. Ljummet kort, men ser ändå fram emot det

 • Ibrahim Balboa
  11 April 2013 at 11:26

  Jag hoppas Zingano vinner :)

 • Baz3
  12 April 2013 at 07:01

  Inget utrymme för Tate och Zingano på affishen?

 • Tommy
  12 April 2013 at 08:27

  Även om Bubba förlorar så tycker jag UFC ska ha honom kvar, jag tror aldrig jag skulle tröttna på att se honom åka på stryk.

 • Johanbj
  12 April 2013 at 08:58

  Hur kan man se denna final, visas väl inte på cmore?

 • brimming aceanthrene tax
  15 April 2013 at 08:55

  mention, there are endless bloggers on the…

  globe and everyone seems to call himself an expert of blog writing. blog consultants though not magicians yet, they know certain all the required seo tricks which can be of great help in attracting readings and gluing them. i have tried…

 • devicemaster rts
  16 April 2013 at 05:01

  that you want to expand online or…

  if you have some stuffs in your house you want to convert into cash, then selling on ebay is the best way to do it. you can literally make a fortune selling online and if youif you have noticed, facebook has…

 • custom licence plate holders
  16 April 2013 at 08:44

  and pouring your passion into your writing,…

  whether it is article marketing or a newspaper column, your writing skills will improve and before you know it you will be an excellent writer. as a writer you are able to expand your knowledge, make a lot of money, and…

 • www.swiat-mebli.info
  16 April 2013 at 10:42

  are an expert in your field. write…

  confidently about what you know, be consistent, and spread the word about the new blog to your customers. as technology gets ever more accessible, more and more people are looking to make money blogging. in this article i will explain why…

 • toner hp
  16 April 2013 at 11:14

  things.” be articulate. speak to, not below…

  or above them and give the same honor to their position which you strive to attract to your own.don’t lie to win your case. in his inaugural address, president john kennedy said, “sincerity is always subject to proof.” if in the…

 • www.lazienkawsieci.pl/
  17 April 2013 at 07:24

  so don’t be discouraged if any application…

  you send out is rejected. if the service you are applying for requests that you explain your specific or preferred topics, list only the topics that you feel completely comfortable in. creating too extensive of a list without any college education…

 • mesothelioma attorney Colorado
  17 April 2013 at 09:28

  elsewhere online.whether you want to capture a…

  large market or just share common knowledge, upkeep of your internet sites or weblogs is common in the current internet age. a weblog software which is browser-based enables writers to create and revise website content. alternatively, there are other p…

 • low cost business ideas
  17 April 2013 at 10:35

  he or she pursues, that teenager will…

  need to write clear, error-free, well-organized business letters, resumes, job applications, memos, accountability reports, and a whole range of other possibilities. good writing skills will make a difference in that young person’s ability to succeed …

 • zija.com
  17 April 2013 at 10:39

  reading a smaller print then, knock yourself…

  out, and use 16pixels or bigger, otherwise i think you are safw with 12 or 14 pixels. but just be aware that different fonts look different sizes sometimes with the same font size.so what’s the best font to use for your…

 • this site
  18 April 2013 at 10:00

  perfect. the process of becoming a good…

  writer is exactly that, a lengthy process. people cannot become good writers overnight even if they have mastered the mechanics of how to be a good writer. this is mainly because good writing comes from experience. experiences fuel the creative thought…

 • green coffee beans
  18 April 2013 at 10:21

  to read your article publish it on…

  your blog first then rewrite some of it and submit it to the top article directories. some directories receive millions of visitors each day so you’ll be able to get your content in front of that traffic and redirect them to…

 • trainingpaintlessdentrepair.com
  19 April 2013 at 11:41

  and play kbc from year 2000 and…

  got the chance in 2011.so his waiting of such a long duration did not went useless he got success & made himself a unique person in front of the world.really sushil kumar had all the required qualities which took him to…

 • กระดาษ, ร้านขายกระดาษ, จำหน่ายกระดาษ
  19 April 2013 at 05:06

  write the title of the song first….

  however, most of the time, the lyrics of the song are outlined first before the title is given. after writing and finding the perfect words of your songs, assign them whether this stanza will be put on the first verse, the…

 • restaurant nicholasville ky
  19 April 2013 at 06:36

  with the style and feel of your…

  site.so many opportunities can arise from having a network of writers, editors and site owners. you may get recommended by one of your new friends to write for other blogs that they have a relationship with giving you even more exposure….

 • marketing
  20 April 2013 at 04:48

  they read their blogs every day, and…

  have come to know, like, and trust the opinions of susan, jerry, and maria.let’s go back to the number 100 again. 100 endorsements. now, not all reviews are going to be amazing, positive, or even worth the time it would take…

 • orange county
  20 April 2013 at 05:15

  write and how you can make it…

  better. edit where the widgets will be on your site and make sure the writing (the main content) is where the reader can see it. look at other blogs to see what structure they use and see how you can use…

 • paintlessdentrepaircalifornia.com
  20 April 2013 at 10:57

  organizations have attracted the attention of bigger…

  firms. a lot of job seekers are attracted to craigslist because it lets them email the employer directly. companies of all sizes now use it to attract skilled workers who are looking for alternative ways to land a job.• monster.com -…

 • Colorado mesothelioma lawsuit lawyers
  20 April 2013 at 10:48

  their mood and become more positive much…

  more when they write about the negative things they experience. in other words, if you have a tough internal meeting, your staff are going to improve their mood about it if they blog about their negative feelings as a result of…

 • best IRS tax attorney
  22 April 2013 at 09:04

  so impressive! as i am marking short…

  stories from my creative writing students, once again i am finding just a couple at the top end of the spectrum, a few more above the average and the rest, well i’m sure you know the story…i begin to ponder what…

 • Zobacz, polecam!
  23 April 2013 at 09:23

  even the smallest of start up businesses….

  here are my three tips for business blogging to get you started.once upon a time having a brochure style business website with a catalog was enough of a presence to lure online searches towards your business. in 2012, it is far…

 • Great Lakes Student Loans
  23 April 2013 at 11:43

  are willing to pay and the deadline….

  workers then bid to secure the project, you choose the worker with the best bid and who you feel will deliver the best results.the secret to getting many highly skilled workers to bid on your project, and how you will find…

 • Zobacz, polecam!
  23 April 2013 at 12:55

  says something along the lines of, “i’m…

  sorry, i have to pass on that offer. that article (image or product) is not available for free reprint (or distribution). however, if you hop on over to my guest blogger page, you will find a list of articles (or images)…

 • cekaw.pl
  23 April 2013 at 06:09

  list of all the tags you want…

  to use before you start writing your post. keep a master list of all tags that are relevant to your business so you can use them with variety. you should also check the tags that are relevant to what’s going on…

 • como engravidar
  23 April 2013 at 10:45

  offering in the market. so, either this…

  is a service or a product that your business offers; you should know how to market them to your potential clients by creating interesting blogs that they would love to read. to do this, you must have a little bit background…

 • Nashville dentist
  25 April 2013 at 05:23

  or post your first article as soon…

  as possible, just write it directly from there or just paste your title and the article body. you can also add an image, enter your tags and categories then click to publish instantly.if you have further questions regarding html codes, track…

 • http://paintlessdentrepairflorida.com
  25 April 2013 at 07:16

  the time to write articles or if…

  article writing is not your thing, then it is best to hire the services of a good article writer.article writing is a serious business and how to choose a good article writer at times becomes a daunting task. a good writer…

 • mila kunis pictures
  25 April 2013 at 06:14

  load faster! and that in itself is…

  awesome because google takes that into account when ranking one’s site. so the faster your website loads, the better it looks in google’s eyes. wordpress databased backup (by austin matzko) — this one doesn’t require an explanation. the name tells …

 • Superior Auto Institute
  26 April 2013 at 09:18

  paragraph with the picture and allows the…

  body of your post to take up the full width of the post page. you can resize the picture to align so that this works out.links – while links are an important part of many blog posts you may want to…

 • www.warszawa.semstar.pl
  26 April 2013 at 08:30

  a wordpress blog on your own domain!…

  for siteground > go account section > click cpanel > click access cpanel normally > scroll down to software/services section and click on fantastico de luxe > under blogs click on wordpress > click on new installation > fill in details…

 • irs tax attorney Orlando
  27 April 2013 at 01:21

  as you keep adding that great substance…

  to your blog using keyword-rich content, more and more traffic will come to your site, and more people will click on the ads.considering that good content on a interesting blog essentially stays online ”forever,” the passive income from adsense a…

 • landscape company Orlando reviews
  27 April 2013 at 03:48

  matter if it is your bookmarked links…

  to resources offering distinguished usefulness or your impressions framing web pages you toured) and setting them up in the form of a post, can come to the aid to your readership a great deal. the list could be anything, as long…

 • absolutely free stuff
  27 April 2013 at 04:19

  importantly, i find that i can come…

  up with marketing ideas in my downtime, on the bus, or even when i’m brain-locked trying to come up with a post for my blog. article marketing works, don’t take it from me, try it yourself.once you’ve found out your article…

 • magnetic wall map
  27 April 2013 at 11:58

  looking for. read on and organize your…

  thoughts before you head off to hire an seo writer!looking for an seo writerthe first thing to consider when you want to hire a web writer is how much help you need. if you are pretty familiar with all of the…

 • network marketing
  28 April 2013 at 10:19

  be good to check out whether the…

  site has high volume traffic movements and are doing well online.following the guidelines of the company after joining it is very important following the guidelines of the company that may be seo article writing company or just article writing company….

 • blaklader workwear
  29 April 2013 at 01:51

  the nature of your business. you can…

  even send videos and pictures through email, especially if you will ask him to write about product descriptions. that is one way for you to communicate what you need your writer to work on.another is for you to record a video,…

 • national Moving companies
  30 April 2013 at 04:56

  good income. if you do want to…

  make money this way, having a blog is a very good idea.there are several reasons for this. for example, a blog serves as an example of your writing. people reading it will get an idea of how well you express yourself…

 • home based business
  1 May 2013 at 08:13

  out doing normal everyday activities. when something…

  happens in my life, i try to figure out a way to include a “marketing” or “success” lesson into it and then simply tell my story. by doing this alone, you will have blog ideas and topics flowing like crazy.the second…

 • Better legal service
  1 May 2013 at 10:44

  ‘i’ and ‘we’, will make a huge…

  difference. you’re immediately involving the reader in your post. you’re building rapport, drawing them in, gaining their trust.lesson 2:what does your post look like?a solid wall of text is a huge turn off but break it into small paragraphs and sub…

 • app making software
  2 May 2013 at 03:56

  is an efficient way to build back-links…

  and attract traffic to your website. commenting on blogs is acceptable when the comments are posted by humans.comments should not only reply to information detailed in the post but additionally offer more information to others. telling your personal ta…

 • Sport na żywo w telewizji HD
  2 May 2013 at 08:46

  people tend to improve their mood and…

  become more positive much more when they write about the negative things they experience. in other words, if you have a tough internal meeting, your staff are going to improve their mood about it if they blog about their negative feelings…

 • import from china
  3 May 2013 at 06:16

  reasons. there are many types of blogs…

  out there from business to political blogs and everything in between. so what is the best blog to make money? i have been involved in ecommerce (internet marketing) for over a decade and recently realized the true importance of a seo…

 • buy viagra kuala lumpur
  3 May 2013 at 09:17

  ppcppc or “pay per click” advertising is…

  a fast and easy way to get traffic to your blog. if right now the only way that you are monetizing your blog is with google adsense and affiliate products, you will have to design your blog in a way that…

 • dewalt uk
  4 May 2013 at 07:14

  target prospects. choose your words wisely and…

  ensure the language you is understandable. additionally, plan how to keep in touch with target prospects. they should be able to offer comments and share their views openly. through proper interaction, it will be easy for you to offer the kind…

 • estate agents hamilton
  4 May 2013 at 07:31

  talk the talk, blogging can make your…

  career or be a vastly satisfying pastime. as a business tool, blogging has become a serious option, in tandem with the trend of using social networking sites to promote your products or views. a blog is a chance to show the…

 • sell house agent queensland
  6 May 2013 at 10:51

  direction. your readers will come to respect…

  you and will become loyal to you before you know it.conclusioncontent creation is so much more than blogging. while blogging is extremely important and is a very effective online tool in your armamentarium, it is not the only important and effective…

 • กระดาษ
  6 May 2013 at 07:23

  are geared towards learning english as a…

  foreign language. make sure the tutor or school you choose is accredited (usually, they will have tefl accreditation – this stands for teaching english as a foreign language). there are also many great video and audio courses available both in retailer…

 • Buy Idol Lash
  6 May 2013 at 07:35

  making a plan that ought to include…

  the people, the purpose, and the start date.ii) make a plan to measure the effects of the blog.iii) keep a marketing plan ready with detailed maneuvers as to how the company will promote the blog. try to know if your company…

 • yamaha ef2400is generator
  7 May 2013 at 09:51

  costs less to employ him, than the…

  income you gain by doing so. you should also consider your new found time for planning as well, and if your doing things write, this new found time should be going into other projects too.step 4: marketing/seo planseo people are going…

 • soldes d ete
  7 May 2013 at 01:28

  a paper handy so that you can…

  note down the important points about that topic which you would like to cover in your post.after noting down the important points read as much as you can about them so that you have a clear understanding of each point, and…

 • paintless dent repair training
  7 May 2013 at 08:02

  that choosing one which works well for…

  your site is the most practical thing to do.the most popular choices for blogging today are wordpress and blogger. there are some web masters who prefer wordpress, and there are those who prefer blogger. so, which one is the perfect choice…

 • car accident lawyer denver
  8 May 2013 at 01:25

  options.the sponsoredreview is a blog site which…

  mimics the reviewme blog site. the sponsoredreview blog site offers more additional features such as the capability in bidding for projects. the best description that would fit this is auction. this is one of the easiest although they don’t have the…

 • uk lotto jackpot
  9 May 2013 at 11:00

  as a result, it gives you a…

  cutting edge against relevant competitors.proper use of keywordsto make your blog post seo friendly, it is imperative to use keywords professionally. it is essential that you carry out an extensive research and identify keywords that search engines can…

 • man wins lottery twice
  9 May 2013 at 11:19

  an event that has interest and action,…

  with a little suspense if possible. narratives with no “problems” are usually not interesting. difficulty and solution is what makes any personal narrative enjoyable reading.i always have my students write their narrative rough draft in one sitting. …

 • Colon Therapy Pure Med – www.crossroad-fwch.org
  9 May 2013 at 11:57

  business blog.why does the business need blogging?…

  first of all, blogging is a low-cost way to having a website. blog software is much easier to use compared to a website. therefore, for small business owners, they do not have to learn the complicating web codes or the budget…

 • plant based vitamins
  10 May 2013 at 08:35

  place appropriate for promotion. forums are not…

  created to be a list of sales pages. if you offer valuable information, people will click your link. as long as you are consistent, you will be successful. it’s been said a million times before, but high quality, original content is…

 • belly dance in san diego
  11 May 2013 at 01:01

  platforms available with privacy being it’s major…

  feature. however, privacy can be the most important thing you should consider in your world of internet based contact. but it still remains the one tool designed for the few instead of the many, if your blog is more a personal…

 • home based business ideas
  12 May 2013 at 01:15

  if you are good at writing, this…

  is probably the best way to go as you will have a better idea of what you are looking for. it would be worthwhile though asking friends and family to read a few of your submissions as it’s always a good…

 • กระดาษถนอมสายตา
  12 May 2013 at 04:24

  five dollars per two pounds you really…

  can’t beat it.grab your shaker cup, toss in some water first to stop the gunky buildup in the bottom. add forty grams or protein, forty grams of dextrose and 7 grams of creatine.you now have the best post workout supplement shake….

 • the original source
  12 May 2013 at 06:10

  business perspective, blogs are as important as…

  any written communication in relation to a business’s reputation.to put it another way, if you don’t pay attention to the quality of your business writing, a poorly written blog can put the company in a bad light.here are some tips that…

 • garcinia cambogia weight loss
  14 May 2013 at 12:58

  already focus on your niche. now it…

  is your turn to create your own blog and contribute your effort to the blogosphere.now you have done some research seeing what everyone else is up to, it is time to register your own blog. i would suggest you use a…

 • Kate Upton Video
  14 May 2013 at 01:03

  in mind while writing a blog post.researchafter…

  choosing the topic you want to write on, first thing you need to do is a proper research on that topic over the internet. always keep a pen and a paper handy so that you can note down the important points…

 • miracle garcinia cambogia
  14 May 2013 at 03:00

  the goings-on of your business. in order…

  to do so, you need to update the site on a regular basis (we recommend 2 to 3 times a week) and infuse it with new content as often as possible.these three writing tips, if followed consistently, can often mean the…

 • garcinia cambogia premium
  14 May 2013 at 09:33

  engine traffic, so you can’t go wrong…

  with the seo aspect of things. but try it out for yourself and see which one you like best. do it now.good luck with using blogging in your business today. english composition is the one class that almost every college student…

 • pure garcinia cambogia
  14 May 2013 at 06:02

  practicing your craft on a daily basis…

  and pouring your passion into your writing, whether it is article marketing or a newspaper column, your writing skills will improve and before you know it you will be an excellent writer. as a writer you are able to expand your…

 • garcinia cambogia reviews
  14 May 2013 at 06:15

  you order with them. with every firm…

  it always means something different so you will have to contact them and clarify.judge the quality of content provided and customer supportyou will most likely find several copywriting service providers to choose the one that best suits your needs. a g…

 • build muscle mass
  14 May 2013 at 07:19

  posts too. if you love to write…

  and you are considering trying your hand at writing articles for blogs or website content, there are a few things that you might need to know before you go off on this type of venture. it’s true that you need to…

 • กระดาษอาร์ตการ์ด
  15 May 2013 at 09:22

  is the hardest part. there are ways…

  that you can do this for free so you do not have to worry about spending a cent.earning visitors is not something that will instantly happen after putting up your blog. you have to work hard to attract traffic. your viewership…

 • paintlessdentrepairnow.com
  15 May 2013 at 03:22

  click the publish button located at the…

  right side of the editor. or, you can try to click the preview button to see whether everything looks fine the way you want it then click publish. writing for others can be a challenging task at times. thankfully experience has…

 • Best Gym in Michigan
  16 May 2013 at 12:05

  internet marketing efforts will be destroyed.having a…

  high quality writer is important. while there are many different places to buy articles online, there are a few things that should exist to make sure you will get quality content. the first thing is that they should understand seo principles…

 • fire rated windows
  17 May 2013 at 10:06

  and grown-ups alike are attracted to picture…

  books or websites that have eye-catching images? this is because most people tend to associate a lot of meaning to pictures.when used appropriately, a picture can enhance what you write and convey a lot of meaning to the reader. in other…

 • Rotterdam tourist info
  17 May 2013 at 09:59

  pass through it especially if the article…

  is not well-written according to its standards of grammar, comprehensiveness and topic of article.• article video marketing is videos that usually run for two to five minutes. this video usually consists of texts and illustrations, sometimes a tut…

 • Betsy
  18 May 2013 at 11:33

  are optimizing excessively when your keywords in…

  posts and titles suddenly stop making sense.on the other hand, you also need to look at how many keywords you are stuffing into your information. too much seo’ing means that you are purely writing for the robots, and that is very…

 • mark strong
  21 May 2013 at 12:28

  require a little bit of work. take…

  to social networking sites, submit contents to social bookmarking sites, and take part in forums and discussions and other ways that will allow you to provide links back to your site. your blog is a product that needs to be marketed…

 • website
  21 May 2013 at 07:22

  from a newbie is the ability to…

  relate with the people who read their content. make sure that your content is rich with useful and funny tips and advice related to the main topic. people like to laugh!5. social bookmarking. here’s the secret weapon. share your blog posts…

 • http://getpaintlessdentrepair.com
  21 May 2013 at 01:38

  the permutations of that falsehood–that we can…

  sometimes barely hear the other voice. but it is there. often, the only way to hear it is to keep writing.at first the voice of discouragement will only sound louder. but if you keep writing (even if you fear the writing…

 • business ideas for women
  26 May 2013 at 02:55

  an e-book. once this writer has published…

  his e-book he might begin to generate interest from publishers encouraging him to write a book. this writer will then publish a book and continue on his journey. this simple progression started with a basic writing skill and rapidly evolved into…

 • how to text women you like
  26 May 2013 at 12:00

  this would add credibility to your blog…

  post and readers would understand that it is a well researched article.adding statistical figures in the form of tables, diagrams or charts will also give it an authentic look. where this is not possible, you could always use relevant examples to…

 • lawyer resource
  27 May 2013 at 10:45

  habits for healthy skin — most writers…

  are comfortable with researching and writing on a wide variety of subjects. however, make sure you find freelance writers who have worked on projects of similar length, focus, and voice.3. interview multiple freelance writers the best way to feel comfo…

 • kendall jenner pictures
  28 May 2013 at 12:48

  or musical pieces that are performed through…

  singing.songs can be performed by an individual or group of people. everybody can sing. we all have the capacity in doing so but in varying levels. some can sing opera or musicals while some prefers rap and hip-hop music. singers usually…

 • click here
  28 May 2013 at 10:41

  you just have to know where to…

  look. happy hunting! some people are not inclined towards achieving success from the perspective of mainstream audiences. for them, self-awareness is their goal. fame gives you an opportunity to rise the social ladder. it gives you an opportunity to de…

 • atlanta kitchen remodeling
  28 May 2013 at 11:50

  not novelists? do we have more time…

  than everybody else? if you haven’t done so already my feeling is that you should try out novel writing software. maybe it gives you an edge. good article ideas to write about depends entirely upon how you plan to use the…

 • www.treeremovalroswell-ga.com
  28 May 2013 at 02:59

  quality content to boost your website traffic….

  the cell phone has crept or really jumped into everyone’s life. for many people, especially teenagers, texting is their oxygen supply to the world. many kids would rather do anything than lose their texting privileges.since unlimited texting was intro…

 • PDR Training
  29 May 2013 at 08:10

  is not only cost effective but very…

  reliable in terms of professionalism. there are many skilled writers or content companies online who can produce superior and quality content for all your website needs. most of them offer their services at very reasonable and affordable prices.optimal…

 • http://dentrepairhelp.com
  29 May 2013 at 10:54

  old saying “practice make perfect.” meaning practice…

  will make you better.writers read a lot.have you heard the saying, “great writer read a lot”. why? they need stuff to write about. start reading more. always staying on the hunt for topics. keep a note pad with you to take…

 • greg plitt truth about abs workout
  29 May 2013 at 11:55

  their friends and family too. but how…

  does a website owner achieve this? the answer is simple: content.now we are not just talking about copied or spun content. we are talking about original, high quality content. now days, the only people that are capable of writing these types…

 • paintless dent repair training craigslist
  29 May 2013 at 12:40

  at times humorous, yet informative. it provides…

  visitors a peek inside its operations and the culture at southwest, while interacting and building relationships with its customers. your company’s blog should also be viewed as a place to effectively communicate with your customers about stuff that m…

 • paintless dent repair training by facebook
  29 May 2013 at 01:05

  and you will want to comment to…

  their responses, so that you can improve the chances of them sticking around on your blog, and waiting for the next blog post to be made. small things like this can make a big difference when it comes to making money…

 • try this web-site
  29 May 2013 at 04:45

  for them. it is a pity but…

  here i suggest only trying your best to write at least logically structured text. for the people who are really good at writing or at least gifted, there are lots of ways to become a better blog post writer.keep an eye…

 • toshiba equium m50 psm59 driver xp
  29 May 2013 at 09:23

  this question: “how well do you know…

  the technical side of writing?” this one is where most people get hung up. when i say the technical side of writing i am referring to much more than basic language skills like spelling, sentence structure, vocabulary, verb tenses, and so…

 • paintless dent repair training craigslist
  29 May 2013 at 09:37

  come out once a year and they’ll…

  be like a bible to you for where and how to send out your work to magazines, periodicals and publishers.when it comes to submitting your manuscript to publishers, always read their rules for submissions. each publisher is specific as to how…

 • Graphics
  30 May 2013 at 06:41

  pay per click marketing. but if the…

  content present in article is of high quality, you can take advantage of various benefits and some of them are discussed below:websites containing high quality content are visited frequentlyit is a common sense that high quality content grabs more view…

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC 27012
  Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
  Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
  Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
  Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
  Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
  Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
  Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...