Inför UFC 208: Se några av höjdpunkterna från den öppna träningen

Inför varje UFC-gala ser slagskämparna till att bjuda på en öppen träning där de visar sina förmågor inför fans och presskår. Ta en titt på bland annat Anderson Silva och Derek Brunson inför deras kommande möte:

Omslagsbild: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Kategorier
NyheterRykten & Skvaller om MMASenaste NyttUFCVideo

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
4 Kommentarer
 • Kenny Starfighter
  10 February 2017 at 07:28

  I happy, i back, i back

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  10 February 2017 at 08:42

  Den mest intressanta frågan är, hur mycket har Silva kvar att ge? Nu när den där auran av att han är omöjlig att slå är borta, nu när han är äldre och inte lika snabb, explosiv och stark som förut kan han då göra det omöjliga? Dvs att i hög ålder vinna över en massa topp fighters som har rätta åldern och hungern och tillslut ta sig tillbaka till en titelfight? Det ska vara väldigt svårt, nästintill omöjligt. Men om någon ska klara av det då är det Silva. Eller ska han bli en Big Nog som lever på sitt namn, vinner en del och förlorar en del sen i processen inte riktigt vet när han ska sluta och tar onödigt mycket skada på vägen? Jag hoppas verkligen att så inte blir fallet för honom. Det känns som att ufc 208 kan svara på den frågan och jag ser det som galans viktigaste fråga att få svar på.

  • Batman
   10 February 2017 at 11:58

   Jag tror att det blir en gala där man får säga “kungen är död – länge leve kungen”. Dvs Silva lämnar över stafettpinnen till Brunson.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    10 February 2017 at 01:30

    Hoppas du har fel men jag känner samma sak.

  Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem blir första svenska UFC-mästare?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...