Ingen vinnare i veckans Pick’Em-utmaning efter ett antal skrällar

De senaste tre UFC-galorna har varit hyfsat svårtippade från topp till tå – och vi står återigen utan någon Pick’Em-vinnare efter nattens UFC 204.

Redan i den första matchen på kortet skrällde brasilianaren Leoanardo Santos (16-3-1) med en delad domslutsvinst mot landsmannen Adriano Martins (28-8). Det hela fortsatte med att underdogs som Leon Edwards (12-3) och Jimi Manuwa (16-2) lyckades ta hem stora och oanade vinster.

I slutändan kan man konstatera att fem av elva nederlagstippade fighters trotsade oddsmakarna under nattens UFC 204: Bisping vs. Henderson II, vilket faller i linje med de senaste två UFC-galorna som bjudit på ett liknande antal skrällresultat.

Foto: Mazdak Cavian

MMA, sporten där allt kan hända, är stundvis rätt så svår att förutspå. Engelsmannen Leon Edwards var bara en av alla underdogs som lyckades gå segrande, då han ströp ut nummer 14-rankade Albert Tumenov (17-4) i den tredje ronden. Foto: Mazdak Cavian

Pick’Em-utmaningen med Ohmbet lanserades i samband med UFC 202 och går ut på att tippa vinnarna i varje match på respektive event, där de med max ett fel vinner pengar från prispotten som just nu ligger på 5000 kronor. I de fem första omgångarna var det flera spelare som fick in tillräckligt många rätt, men med så pass många otippade resultat står vi nu utan någon vinnare att gratta för tredje gången i rad.

Nästa UFC-gala, UFC Fight Night 98: Dos Anjos vs. Ferguson, går av stapeln den femte november. Se till att vässa era tips nu till nästa omgång!

Läs mer om hur du går med i Pick’Em samt vilka regler och vilkor som gäller här.

OHMNYTT

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
ExklusivtNyheterOHMBETPick'EmRekommenderatSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...