UFC MMA Jack Hermansson
Jack "The Joker" Hermansson. Foto: Khim Hjern/MMAnytt

Jack Hermansson avslöjar: 3 fighters han vill möta i återkomsten

✅ MMAnytt har talat med "The Joker" om vilka den svenske mellanviktaren vill ta sig an när han äntrar oktagonen än en gång

Under UFC 224 i Rio de Janeiro stod den svenske mellanviktaren Jack “The Joker” Hermansson (17-4) inför en av sina största utmaningar någonsin, när han tog sig an den forne titelutmanaren Thales Leites.

Trots att Hermansson skadade revbenet tidigt och hamnade i den brasilianske submissionspecialistens lås flera gånger vägrade “The Joker” att ge upp trots uppenbar smärta och underläge. I den tredje ronden fick Hermansson in topposition och lät slagen ösa ner tills han lyckats vända och vinna matchen.

RELATERAT:

Vill tävla redan i oktober

Efter en hittills lyckad rehabilitering inväntar Hermansson ytterligare en undersökning innan han kan godkännas för sparring, vilket varit det som saknats för att fullända träningen. Går allt som planerat kommer Hermansson att sikta på en ny match så tidigt som oktober.

“Jag tränar massa men har inte sparrats ännu så det är det som är ‘the missing piece’ före jag är i full gång igen,” berättade Hermansson för MMAnytt. “Jag kommer pusha för att få en ny fight i oktober. Så oktober/november/december borde jag få något”

Hermansson tydliggjorde sin önskan om att möta den brasilianske veteranen Ronaldo “Jacare” Souza härnäst, men amerikanen David Branch har numera fått den möjligheten.

Gällande potentiellt motstånd siktar svensken mot divisionens elit, och har tre tänkbara motståndare. Den första är den tionderankade TUF-veteranen Brad Tavares (17-6), som senast förlorade ett enhälligt domslut mot den obesegrade supertalangen Israel Adesanya – vilket “The Joker” erkänner är något som gör matchningen mindre intressant.

“Brad Tavares kunde kanske vart någon men hade vart fetare att möta någon som kommer från vinst”

En fighter som dock kommer från vinst är TUF-vinnaren Elias Theodorou (16-2), rankar på fjortondeplats i divisionen, som senast besegrade Trevor Smith under UFC: Liverpool.

“Vart inne på kanadensaren Elias Theodorou förr…han är en krigare och (har) bra kondis”

Slutligen föreslås sjätterankade Derek Brunson (18-6), som nyligen tvingats hoppa av på grund av en egen skada men som troligtvis kommer kunna vara i tävlingsskick mot slutet av 2018.

“Brunson…är ett bra alternativ”

Med vinster i tre utav sina fyra senaste matcher – alla på teknisk knockout – finns det goda anledningar att se Hermansson oavsett vem han ställs mot härnäst. Med tanke på både talangen och hjärtat han uppvisade mot en rutinerad, skicklig och erfaren fighter som Leites, så är en topp 15-rankad motståndare näst intill garanterad.

Vem vill DU se Hermansson möta?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste NyttSvenska FightersUFC

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...