UFC håller galor i både Belfast och Sao Paulo den 19 november - med en svensk på vardera matchkort. Foto: Per Häljestam

Jack Hermanssson öppnar upp som favorit hos Ohmbet inför matchen mot Cezar Ferreira

Jack “The Joker” Hermansson är tydligt segertippad hos oddsmakarna inför helgens match mot Cezar “Mutante” Ferreira.

Nu i helgen har vi två UFC-galor med en svensk på vardera matchkort. På lördagens andra gala, UFC Fight Night 100: Bader vs. Nogueira II, är det nämligen dags för den norskbaserade svensken Jack Hermansson (14-2) att gå sin andra match i organisationen.

Den tidigare Cage Warriors-mästaren kommer nu göra upp mot The Ultimate Fighter: Brazil-vinnaren Cezar Ferreira (10-5) i ett spännande mellanviktsmöte.

Jack "The Joker" Hermansson.

Jack “The Joker” Hermansson. Foto: Unique Capture/MMAnytt

Hermansson klar oddsfavorit

Nu har vår samarbetspartner Ohmbet.se släppt oddsen inför galan och det är “The Joker” som är tydlig favorit, med ett odds på 1.57. Nederlagstippade “Mutante” ger å andra sidan 2.57 gånger pengarna om han skulle lyckas skrälla.

Detta innebär att den som bettar 100 kronor på Hermansson kan kamma hem 157 kronor, medan vinstchansen för den som tror på Ferreira är 257 kronor med samma insats.

Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Cezar “Mutante” Ferreira. Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Imponerade stort i UFC-debuten

Fansen undrade länge när Hermansson skulle få chansen i UFC, då han radade upp dominant vinst efter dominant vinst i andra organisationer. Under UFC:s gala i Hamburg fick han till slut chansen och imponerade då stort i sin debut mot engelsmannen Scott Askham (14-3).

Ferreira har å andra sidan hunnit med hela nio framträdanden i oktagonen, med ett matchresultat på 6-3. Just nu sitter han på två raka domslutsvinster över Oluwale Bamgbose (6-2) samt Anthony Smith (25-12).

Hur tror ni denna match slutar?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtJack HermanssonNyheterOHMBETRekommenderatSenaste NyttSvenska NyheterUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
En kommentar
  • Headown
    16 November 2016 at 01:32

    Det är en tuff matchning, oddsen återspeglar i detta fallet intresserad hur farlig och kompetent Mutante är. Har dock fullt förtroende i Hermansson här. Krig!

  • Svara