Jack Hermansson med Cage Warriors-guldet.

Jack “The Joker” Hermansson bokad för sin första match i UFC

Igår fick vi veta att Jack “The Joker” Hermansson har fått chansen i UFC och idag rapporteras det att hans första match i UFC har bokats.

Nu är det två svenskar som kommer att slåss på UFC Fight Night Hamburg. Ilir Latifi (12-4), som möter Ryan Bader (20-5), får sällskap Jack “The Joker” Hermansson (13-2) som alldeles nyligen har fått ett kontrakt med UFC. Den han möter är Scott Askham (14-2) som knockade Chris Dempsey (11-4) på UFC Fight Night 84 på O2 Arena i London tidigare i februari, rapporterar brittiska The Sun. Nu får Askham alltså möta den som ses som en av de farligaste mellanviktarna utanför UFC.

Hermansson har vunnit åtta raka matcher, senast på Venator FC 3 i Milano den 21 maj då han vann i den tredje ronden via TKO mot Ireneusz Cholewa (10-8-3). av alla sina 13 vinster har endast två varit via domslut.

Andrei Arlovski (25-12, 1 NC) och Josh Barnett (34-8) agerar huvudmatch på Barclaycard Arena i Hamburg den 3 september.

Matchkort

  • Tungvikt: #6 Andrei Arlovski vs. Josh Barnett #9
  • Lätt tungvikt: #5 Ryan Bader vs. Ilir Latifi #13
  • Mellanvikt: Jack Hermansson vs. Scott Askham

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Jack HermanssonNyheterScott AskhamSenaste NyttUFC
En kommentar
  • olof
    31 May 2016 at 09:50

    Härligt! :)

  • Svara