Jake Shields möter AJ Agazarm i grapplingmatch på Polaris 3

Ännu en match har annonserats inför Polaris 3 nästa månad då Strikeforce-, UFC- och WSoF-veteranen Jake Shields möter AJ Agazarm innan Garry Tonon och Rousimar Palhares kliver ut på mattan för deras efterlängtade möte. 

20150803094501_1DX_8618

Även fast Jake Shields (31-8) åstadkommit mycket inom MMA har 37-åringens styrka alltid varit hans grappling. Polaris tar vara på det och bokade nyligen Shields i ett möte med den välkända och på senare tid något kontroversiella AJ Agazarm för organisationens uppkommande tredje gala. Huvudmatchen är som sagt det oerhört efterlängtade mötet mellan Shields senaste motståndare i WSoF Rousimar Palhares (18-6) och Garry Tonon

Polaris 3 äger rum i Poole strax utanför London den andra april. Det rör sig om en NOGI-match mellan Shields och Agazarm vilket innebär små regeländringar från tävling med GI eller dräkt, främst vad gäller diverse fot- och benlås.

Kategorier
BjjGrapplingJake ShieldsNyheterRousimar PalharesSenaste NyttStrikeforceUFCWSoF

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara