Jake Shields möter Ed Herman på UFC 150


Foto: Micha Forssberg/MMAnytt/Frozenexposures.com

UFC 150 har fått en ny match inbokad, Jake Shields kommer att ställas mot Ed Herman i en match på huvudkortet den 11 augusti enligt ett Twitter-meddelande som UFCs VD Dana White skickade ut under natten.

– UFC 150 Sat Aug 11 Denver, CO Middleweight Bout Ed Herman VS Jake Shields, skriver White. I like that fight!

Shields har kommit tillbaka på den vinnande sidan igen efter att ha åkt på två förluster på raken mot Georges St-Pierre och Jake Ellenberger. Han besegrade senast Yoshihiro Akiyama via ett enhälligt domslut på UFC 144 i februari tidigare i år. Med det bakom sig så har han numera 2 vinster och 2 förluster i UFC efter att han gått över till organisationen från Strikeforce.

Herman har däremot vänt om sin negativa trend och rider för närvarande på tre raka vinster. Han har besegrat Tim Credeur, Kyle Noke och Clifford Starks på löpande band nu, och är villig att testa sig mot Shields nu i början av augusti på Pepsi Center i Colorado.

Kategorier
UFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • Hjalmar98
  1 May 2012 at 03:02

  Vore kul om Herman vann han är väldigt underhållande men finns väl en risk att Shields  brottar ut han men hoppas på ett avslut av Herman.

 • Fvoman
  1 May 2012 at 08:40

  Inte säkert Shields tar det där. Herman är en bra brottare och det är inte otroligt att han lyckas försvara nedtagningarna.

 • Robban
  1 May 2012 at 09:47

  äntligen går Shields upp en viktklass, Man har ju blivit smått illamående när han fightats sådär undernärd, Mosar man dan henderson så vinner mot man Ed

 • Bassdisplay
  22 May 2012 at 09:45

  Heja Herman! Jake Shields är en av UFC’s särklass tråkigaste fighters imo.

 • Svara