James Vick (Bilden) ställs mot Justin Gaethje under helgens UFC Moncton. Foto: Mazdak Cavian

James Vick klar för topprankat motstånd på hemmaplan i Texas

James Vick tar sig an Fransisco "Massaranduba" Trinaldo på UFC Fight Night 126 i Austin, Texas.

James Vick har ett UFC-facit på 8-1, hans problem är dock att han inte fått möta någon topprankad motståndare – förutom just hans förlust mot Beneil Dariush, via knockout tidigt i första ronden.

Vick har tre raka vinster sedan förlusten och har bett om att få möta topprankat motstånd på UFC Fight Night 126 i Austin, Texas, som också är hans hemmastat. UFC Fight Night 126 går av stapeln den 18:e februari i Frank Erwin Center.

Foto: Jason Silva-USA TODAY Sports

Möter brasilianen Francisco “Massaranduba” Trinaldo

Vick tar sig nu an Francisco Trinaldo som är rankad #14 enligt UFC:s egen ranking. Trinaldo fick sin start i The Ultimate Fighter och har sedan dess gått 16 matcher i UFC med ett matchfacit på 12-4. Trinaldo förlorade mot Kevin Lee i mars förra året  och kom tillbaks till vinstkolumnen med en dominant vinst över Jim Miller i oktober.

Dessa två herrar möts nu i Austin och med tanke på att “The Texecutioner” Vick är på hemmaplan är en kvalificerad gissning att denna match hamnar på huvudkortet. I huvudmatchen möts Donald Cerrone och Yancy Medeiros i en welterviktsdrabbning.

Kategorier
Senaste NyttUFC

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...