Jared Rosholts UFC-resa är över

Det har tidigare ryktats om att Jared Rosholt ska släppas av UFC. Nu har det visat sig att ryktena stämde.

MMAFighting.com kan idag avslöja att Jared Rosholts (14-3) UFC-äventyr är slut. Beslutet ska ha tagits efter förlusten mot Roy Nelson (21-12) i februari. Rosholt har vunnit sex av åtta matcher, har bara avslutat en enda motståndare under den här tiden och folk har klagat på att han inte har gjort några riktigt spännande matcher.

Rosholts tid i UFC började med matchen mot Walt Harris (7-4) på “The Ultimate Fighter 18”-finalen som han vann via enhälligt domslut.

Är det enligt er vettigt av UFC att släppa honom?

Kategorier
Jared RosholtNyheterSenaste NyttUFC
11 Kommentarer
 • Holythe83
  30 March 2016 at 11:30

  Alltså hans stil är inte speciellt underhållande så ur den aspekten förstår jag varför dom rev hans kontrakt. Dock är divisionen inte speciellt deep å många av dom i toppen kommer säkerligen lägga av inom ett par års tid… Ne det är märkligt ur ett affärsmässigt perspektiv också. Skall UFC göra sin tungviktsdivision till en freakshow?

  • sepenoob
   30 March 2016 at 11:39

   Han var alldeles för tråkig helt enkelt. Seg stående och paniknertagningar och hålla ner folk håller inte. Var samma med Jake Shields.

   • Morgall
    31 March 2016 at 03:37

    Även fast Jared har ett UFC record på 6-2? fakta är fakta.

    • sepenoob
     1 April 2016 at 09:48

     Ja man ska dra in fans som vill se också. Underhållning är underhållning.

     • Morgall
      1 April 2016 at 11:28

      Antingen är det en sport eller underhållning. I underhållning så är huvud ingrediensen underhållning.

      I en sport är det först och främst ett tävlingsammanhang, där underhållning förekommer. Men först och främst är det en sport, där vissa är mer underhållande än andra. Så är det.

     • sepenoob
      1 April 2016 at 11:32

      UFC är en blandning av sport och underhållning. Är man skittråkig och drar in noll till företaget så spelar det ingen roll om man är duktig på en sak. Så är det tyvärr.

     • Morgall
      1 April 2016 at 11:36

      Man kan vara skittråkig och dra in noll till företaget men ändå vinna alla matcher. Ska man då sparka den fightern för det?

     • sepenoob
      1 April 2016 at 11:51

      Men nu vann han inte alla matcher. UFC väntade på första bästa tillfälle att kicka honom. Okami hade också tre raka vinster men fick kicken efter förlust mot Jacare. Shields hade fyra raka vinster men fick kicken efter förlust mot Lombard. Om lönen är högre än det man drar in till UFC så finns det inget värde i fightern. UFC vill tjäna pengar.

 • Metallica
  31 March 2016 at 12:10

  Tufft att vara proffs i vilken sport som helst… Pengarna måste in.
  Jag kommer inte sakna honom:)

 • Picknickname
  31 March 2016 at 01:21

  Han var trist att se på och då finns ju inget intresse vilket inte drar in några pengar… Hur svårt kan det vara att som fighter förstå att Du måste bjuda på något? Gäller massor av idrotter och dom som vinner populäritetspoäng drar in pengar. Kolla Conor! Inte den bästa fightern men den bästa på att sälja sig själv. :) Kan Du inte snacka får Du väl bjuda till fight då vinst inte alltid är allt om Du vill ha jobbet kvar. Det är ju trots allt en publiksport :)

 • UFCBLACKBELT
  31 March 2016 at 12:36

  Dad bod

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem blir första svenska UFC-mästare?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...