Jeremy Stephens inför mötet med Max Holloway på UFC 194. Foto: Mazdak Cavian.

Jeremy Stephens utmanar Clay Guida: “I’ve wanted this fight for years”

Jeremy “Lil’Heathen” Stephens vill möta Clay “The Carpenter” Guida. Det meddelar han via Twitter under tisdagen.

De två UFC-veteranerna Jeremy Stephens (25-13) och Clay Guida (32-17) har båda varit en del av UFC i över nio år. Trots att de har spenderat den mesta av tiden i samma viktklass har de aldrig stött på varandra i oktagonen.

Men nu kan det bli ändring på det, åtminstone om Stephens får som han vill. Då både Stephens och Guida står utan matchbokning för närvarande passade Stephens på att att skicka en utmaning till ”The Carpenter” via Twitter:

 

Tränar med Team Alpha Male

Stephens, som gått 24 matcher inom UFC sedan sin debut i organisationen i maj 2007, kommer senast från en förlust mot Frankie Edgar via domslut på UFC 205. Under de senaste åren har Stephens karriär åkt berg-och-dal bana med två vinster och tre förluster på sina fem senaste matcher, där senaste segern kom mot forne bantamviktsmästaren Renan Barao på UFC Fight Night 88.

Clay Guida har haft det tufft sedan debuten på UFC 64 i oktober 2006, med bara tre vinster på de nio senaste matcherna. Guida berättade nyligen för MMAJunkie att han för närvarande tränar med Team Alpha Male i Kalifornien medan han väntar på sin nästa matchning. Det återstår att se om det blir Stephens, som verkar mer än villig.

Vill ni se Guida vs Stephens?

Omslagsfoto: Mazdak Cavian

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Clay GuidaJeremy StephensNyheterSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...