Jessica Andrade vinner “Fight of the Night”-kandidat mot Angela Hill

Den första matchen på huvudkortet blev en riktigt underhållande sådan, där “Bate Estaca” tog hem vinsten efter full tid.

I vad som på papper var den mest ojämna matchen på hela kortet fick vi istället se en riktgt spännande kamp mellan topp 5-rankade stråviktaren Jessica Andrade (16-5) och Angela Hill (6-3).

Medan Andrade som förväntat pressade framåt med vilda – och hårda – svingar inledde Hill bra genom att röra sig på utsidan, använda jabben och mixa upp sparkarna. Allteftersom lyckades “Bate Estaca” dock ta sig in i närkampen mer och mer, där “Overkill” gång på gång tog emot stenhårda slag.

“Overkill” visade sitt hjärta

Även om det jämnt och ständigt såg ut som att Hill var på väg att avslutas så lyckades hon emellertid hålla sig på fötter genom hela matchen – och gjorde själv en del skada på Andrade då hon dels öppnade upp ett sår på kinden och även lyckades sänka henne.

I slutändan gjorde dock Andrade nog för att ta hem samtliga ronder hos poängdomarna.

Resultat och statistik

Kvinnlig stråvikt: #5 Jessica Andrade besegrade Angela Hill via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 30-27).

 

Omslagsbild: MMAnytt/Unique Capture

Kategorier
ExklusivtLiveresultatLivestatistikNyheterRekommenderatResultatSenaste NyttUFCZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...