Jimi Manuwa UFC London - Foto: Per Häljestam/MMAnytt

Jimi Manuwa har ny match på gång: “Denna fick mig att tagga till!”

✅Den femterankade lätt tungviktaren i UFC har nyheter på väg ✅ Vem kan vara näst på tur för "Poster Boy"?

Efter att ha gått från två raka knockoutsegrar till förlustsvit så har det varit en tuff tid för lätt tungviktaren Jimi “poster Boy” Manuwa (17-4). Efter att ha erkänt att han varit nere sedan förlusterna så har nu attityden ändrats då britten nu glatt annonserat att han har en ny match i planeringsfasen – motståndet är dock oklart.

Finns flera potentiella motståndare

Manuwa inledde 2016 med en knockoutseger över Ovince Saint Preux, en prestation han följde upp med ytterligare en vinst på knockout – den här gången över TUF-vinnaren Corey Anderson. Därefter vände vinden dock när han på UFC 214 blev knockad i den första ronden av Volkan Oezdemir. Britten blev sedan besegrad av polske Jan Blachowicz via domslut på hemmaplan.

Eftersom de vunnit en match var har Manuwa i intervju med MMAnytt tydliggjort en önskan om en trilogi med Blachowicz. Den stigande talangen Anthony Smith, som knockade legenden Mauricio “Shogun” Rua i sin senaste match, är också ett bra alternativ för Manuwa.

Den fightern som Manuwa uttryckt tydligast önskan om att möta är dock brassen Glover Teixiera, som blev slagen av ovannämnda Anderson i sin senaste match. Då bägge kommer från förluster är det en rimlig matchning för UFC.

Vem tror DU Manuwa möter härnäst? 

 

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...