Jimmie Rivera - Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Jimmie Rivera vs John Dodson nu officiellt bekräftat

✅ Det prestigefulla bantamviktsmötet sker på UFC 228 ✅Även Yair Rodriqguez vs Zabit Magomedsharipov bokat för galan

Det var förra veckan som MMA-journalisten Ariel Helwani meddelade att en bantamviktsmatch mellan Jimmie ”El Terror” Rivera (21-2) och John ”The Magician” Dodson (20-9) för en ännu obestämd gala.

Nu har UFC bekräftat matchningen, och herrarna kommer att mötas på UFC 228 den åttonde september- Huvudmatchen är ännu inte annonserad, men de populära fjäderviktarna Yair Rodriguez och Zabit Magomedsharipov förväntas också mötas på galan.

John “The Magician” Dodson. Foto: Peter Casey-USA TODAY Sports

Kommer från tuff knockoutförlust

Rivera tog sig in i UFC med en femton matcher lång vinstsvit i bagaget, som han byggde på med en knockoutvinst över Marcus Brimage i sin UFC-debut. Därefter följde ytterligare segrar mot bland andra Urijah Faber och Iuri Alcantara innan han bokades för huvudmatch mot Marlon Moraes, i en match där Rivera blev knockad tidigt i den första ronden.

Dodson debuterade i bantamvikt efter sin andra förlust mot den regerande flugviktsmästaren Demetrious Johnson. Han debuterade med en knockoutvinst över Manny Gamburyan, men har varvat vinster och förluster i sin nya viktklass mot John Lineker och ovannämnda Moraes. ”The Magician” kommer senast från en poängvinst över Pedro Munhoz.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...